Semnele care indică faptul că Neil Lennon este alesul lui Dan Şucu pentru postul de antrenor la Rapid

Dan Şucu pare decis să-l numească pe Neil Lennon (52 de ani) în funcţia de antrenor la Rapid, chiar dacă mai multe voci au contestat această opţiune. Nord-irlandezul este preferatul patronului din Giuleşti, în faţa lui Marius Şumudică.

Mai multe semne indică faptul că tehnicianul care a lucrat la Celtic Glasgow va fi instalat pe banca rapidiştilor.

Şucu l-a întrebat pe Mircea Lucescu despre Lennon

Pista Mircea Lucescu pentru Rapid s-a închis. Tehnicianul român i-a spus un „NU” ferm patronului din Giuleşti. În continuare, Dan Şucu l-a întrebat pe „Il Luce” ce soluţie ar fi cea mai bună pentru banca „vişiniilor”. Răspunsul lui Lucescu a fost: Marius Şumudică.

Omul de afaceri a vrut să afle părerea lui Lucescu şi despre Neil Lennon.

”Dane, nu că nu ar fi buni sau ar fi slab pregătiți, dar anglo-saxonii nu se potrivesc cu stilul nostru”, ar fi esența mesajului transmis de Lucescu lui Șucu, discuţie aflată de Digisport.

În ciuda opiniei lui „Il Luce”, patronul Rapidului vrea să-l numească pe Neil Lennon (52 de ani), după meciul cu FCSB, antrenor la Rapid.

Diana Șucu i-a „dat follow” lui Lennon

O altă dovadă a deciziei luată de finanţatorul „alb-vişiniilor” este cea mai recentă activitate a Dianei Şucu, soţia omului de afaceri, pe Instagram. Ea a început să urmărească un cont care are numele lui Neil Lennon, denumit ”neillennon_official”, deşi nu este clar dacă acel profil aparţine cu adevărat antrenorului sau a fost creat de un fan.

Şi presa din Scoţia a scris despre eventuala venire a lui Lennon la Rapid.

„Legenda lui Celtic poartă discuții pentru postul de antrenor de la Rapid. Lennon a fost pe punctul de a se înțelege cu naționala Republicii Irlandei, dar și cu Aberdeen, însă în cele din urmă alți candidați au preluat echipele respective. Acum antrenorul de 52 de ani a purtat discuții cu conducerea Rapidului”, a notat site-ul footballscotland.co.uk.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare