Selecționerul Ucrainei și vedeta lui Arsenal, Oleksandr Zinchenko, au vorbit de respect înaintea meciului cu România, de la EURO 2024

Oleksandr Zinchenko (27 de ani) și Serghei Rebrov (50 de ani) au prefațat partida cu România, primul meci al celor două naționale în grupa E de la EURO 2024.

Ucraina conduce în meciurile directe cu România, 3-2. Niciuna dintre partide nu a fost însă oficială, iar ucrainenii speră să confirme calculele hârtiei și în partida de deschidere a Grupei E de la EURO. Vedeta lui Arsenal, Oleksandr Zinchenko, și selecționerul Serghei Rebrov au declarat la conferința de presă că naționala Ucrainei nu se poate considera favorită. Cei doi au vorbit despre respect.

Serghei Rebrov: ”Este dificil să fii favorit”

„Este foarte dificil să fii favorit în meci. Am avut meciuri de baraj grele pentru calificarea la Euro 2024 împotriva Bosniei și Islandei, când eram considerați favoriți.

Trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci și pe fiecare adversar. Acum ne pregătim pentru România, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Serghei Rebrov.

  • 1,92 este media punctelor reușite de Ucraina în cele 13 meciuri cu Rebrov pe banca tehnică

Oleksandr Zinchenko: ”Vom trata România cu respect”

Și vedeta lui Arsenal a evitat declarațiile tari la conferința de presă.

”În primul rând, noi trebuie să ne facem jocul nostru, să arătăm cel mai bun fotbal al nostru, atât individual, cât și ca echipă. Nu există echipe slabe la acest turneu, cu siguranță. Noi vom trata România la fel cum vom trata Slovacia și Belgia, cu mult respect.

Toată lumea înțelege că primul meci în astfel de turnee finale este foarte important. Sper că vom reuși să obținem un rezultat pozitiv”, a spus jucătorul lui Arsenal.

Programul României la EURO 2024

17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

Toate grupele de la Euro 2024:

Grupa A: Germania, Scoția, Ungaria, Elveția
Grupa B: Spania, Croația, Italia, Albania
Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia
Grupa D: Olanda, Austria, Franța, Polonia
Grupa E: Belgia, Slovacia, România, Ucraina
Grupa F: Turcia, Portugalia, Cehia, Georgia

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare