Selecționerul Edi Iordănescu a fost prezent la meciul Rapid – FCSB 4-0 și a dat motive de îngrijorare: „Mă uit la el și îl văd preocupat”

Edi Iordănescu a fost prezent în zona VIP a Arenei Naționale la meciul Rapid – FCSB 4-0 și a urmărit partida alături de tatăl său Anghel Iordănescu și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul Federației Române de Fotbal.

Selecționerul echipei naționale a fost surprins și de camerele de filmat, dar și de foto-reporterii aflați la stadion, și a părut destul de îngândurat, fără să se manifeste în vreun fel în timpul jocului, deși a fost unul foarte spectaculos pe alocuri.

Edi Iordănescu ar fi frământat de situația fotbaliștilor români care evoluează în străinătate, iar acest lucru a fost vizibil în timpul meciului Rapid – FCSB

Acest aspect a fost semnalat și de Mihai Stoichiță, cel care a identificat un posibil argument pentru această situație în faptul că Edi Iordănescu ar fi foarte frământat că fotbaliștii români care evoluează în campionate din străinătate prind foarte puține minute pe teren în această perioadă, în mod evident o problemă foarte mare în perspectiva Campionatului European din vară.

„El se duce la aproape toate meciurile din campionatul intern. E normal să fie tăcut, pentru că mă uit la el și îl văd că este preocupat pentru că mulți nu joacă în străinătate.

Probabil, acest campionat intern va fi cel care va da jucători pentru echipa națională. Nu spun că nu vor fi luați și ceilalți. Ori îi iei pe toți, ori nu iei pe niciunul. E foarte atent la forma pe care o au acești jucători”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit fanatik.ro.

Nu toată lumea a fost uimită de desfășurarea jocului de pe Arena Națională

De asemenea, cu aceeași ocazie, directorul tehnic din cadrul FRF a vorbit și despre jocul propriu-zis dintre Rapid și FCSB și a dezvăluit că a existat pe stadion o persoană care a anticipat exact deznodământul la care nu s-ar fi gândit nimeni înainte.

„Cineva din anturajul meu care nu este rapidist, ține cu FCSB, a dat pronosticul exact. Nu pot să spun cine este. A spus înainte să înceapă meciul. Am vrut să facem un pariu, dar nu avem voie să facem pariuri.

A anticipat căderea echipei în meciul acesta. I-a văzut de la încălzire. Așa mi-a spus. Deci, sunt oameni care s-au gândit la acest reflux al FCSB-ului în meciul cu Rapid.

Pentru mine a fost o mare surpriză. Nu m-am gândit niciodată că poate să piardă FCSB așa, mai ales după moralul bun pe care îl aveau. Având în vedere că se aflau pe primul loc la 12 puncte.

A fost un meci în care nu puteau să intre relaxați, pentru că era un meci pe care dacă îl câștigau erau campioni de pe acum, probabil. Modul în care s-au prezentat cei de la FCSB a fost așa cum a fost.

Nu ai pe cine să remarci din echipa FCSB-ului. Modul în care au gândit jocul mi se pare că a fost total greșit”, a mai spus Stoichiță, conform sursei citate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare