Ilie Dumitrescu, elogii la adresa lui Albion Rrahmani după Rapid – FCSB 4-0: „Cel mai important jucător!”

Ilie Dumitrescu a transmis adevărate elogii la adresa lui Albion Rrahmani la finalul meciului Rapid – FCSB 4-0, disputat sâmbătă seară pe Arena Națională în ultima etapă a sezonului regulat din Superliga.

Atacantul kosovar în vârstă de 23 de ani a semnat o „dublă” în această partidă și a ajuns la 13 goluri marcate până acum în această ediție de campionat, la doar o lungime în spatele lui Florinel Coman și Darius Olaru, cei care conduc în prezent clasamentul golgheterilor, în contextul în care rapidistul a lipsit destul de mult de pe teren în acest sezon din cauza acelei accidentări foarte grave suferite în toamna anului trecut în timpul unui meci disputat în tricoul naționalei țării sale.

Ilie Dumitrescu este de părere că Albion Rrahmani este cel mai important fotbalist de la Rapid în acest moment

Fostul component al „Generației de Aur” este de părere că Rrahmani este în prezent cel mai important jucător al echipei antrenate de Cristiano Bergodi și nu doar prin prisma faptului că marchează foarte mult.

Ilie Dumitrescu apreciază modul în care contribuie kosovarul la tot ceea ce înseamnă jocul ofensiv al Rapidului în acest moment, în primul rând prin capacitatea sa de a intra în combinații rapide cu coechipierii în treimea adversă, fapt ce generează un dezechilibru major în multe rânduri în sistemul defensiv advers.

„Rrahmani atacă foarte bine spațiile, vine între linii, s-a văzut la golul patru. Rrahmani punct fix, pentru mine este un lider, cel mai important jucător de la Rapid. Cel mai important jucător.

Rapidul a jucat extrem de inteligent. Rapidul a anihilat cei mai buni jucători de la FCSB. M-a impresionat, și aici cred că a fost cheia acestui meci, cum au jucat Oaidă și Hromada, au fost extraordinari. Olaru niciodată nu a primit mingea între linii, pentru că a existat un pressing de întâmpinare acolo.

Au început să apară relațiile de joc la Rapid. Este o echipă cu jucători valoroși, cu o tehnică superioară. Krasniqi a devenit un lider. Diferența între FCSB și Rapid a fost că cei de la Rapid au cerut mingea în profunzime.

FCSB a reușit foarte puțin să joace în spatele defensivei adverse. Pe urmă, intervine ce înseamnă dubla pe post. La Rapid, intră Funsho care a intrat senzațional. Îl ai pe Petrila, îți intră Burmaz. Bergodi are în orice moment două formule de la mijloc în sus”, a spus Ilie Dumitrescu după Rapid – FCSB 4-0, potrivit digisport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare