Selecționerul Braziliei, fără milă la adresa lui Robinho și Dani Alves: „Mă doare să spun asta!”

Selecționerul echipei naționale a Braziliei a vorbit despre situațiile lui Robinho și Dani Alves, condamnați la închisoare cu executare, după acuzațiile de viol aduse asupra lor. Dorival Junior a afirmat că cei doi trebuie să răspundă pentru faptele pe care le-au comis.

Naționala Selecao este la Londra în acest moment, acolo unde pregătește amicalul împotriva Angliei, care va avea loc sâmbătă seara.

Selecționerul Braziliei i-a „mitraliat” pe Robinho și Dani Alves

Dorival Junior a vorbit despre înmulțirea rapidă a cazurilor de viol din Brazilia și din întreaga lume, afirmând faptul că gândul său merge către persoanele care cad victime prădătorilor sexuali. Robinho a avut parte de prima noapte în „luxul” uneia dintre cele mai periculoase închisori din Brazilia, aflată în vecinătatea orașului Sao Paulo, pe o insulă. Fostul superstar de la Real Madrid și AC Milan a fost condamnat la nouă ani de închisoare, fiind acuzat că a violat o femeie albaneză, alături de alți cinci indivizi.

De cealaltă parte, Dani Alves s-ar putea bucura de libertate curând, dacă va plăti o cauțiune de un milion de euro. Brazilianul a fost condamnat, pe data de 22 februarie, de un tribunal din Barcelona, la patru ani și jumătate de închisoare și la achitarea sumei de 150.000 de euro către victimă, pentru violul care a avut loc în decembrie 2022, într-un club de noapte, pentru care procurorul solicitase pedeapsa maximă, de nouă ani de detenție.

„Este o perioadă dificilă pentru noi. În primul rând mă gândesc la familiile şi mai ales la victimele afectate de aceste cazuri care apar zi de zi în ţara noastră şi în întreaga lume. Dacă s-a dovedit că a existat vreo infracţiune, el trebuie pedepsit (n.r. Robinho). Chiar dacă mă doare să spun asta despre o persoană cu care am avut întotdeauna o relaţie excepţională”, a spus Dorival Junior, despre fotbalistul cu care a lucrat la Santos, în perioada 2010-2015

„Infernul de pe pământ” în care Robinho își ispășește pedeapsa

După acuzațiile din scandalul de agresiune sexuală, fostul fotbalist de la Real Madrid a fost încătușat pentru viol în grup. A fost transportat către penitenciarul Tremembé, cunoscut sub deumirea de „infernul de pe pământ”, potrivit presei din Brazilia.

Jurnaliștii englezi de la The Sun au vorbit despre această închisoare rău famată: „celule suprapopulate, mizerie cruntă, focar de boli, răfuieli între bande rivale, violențe teribile și chiar și deținuți decapitați”.

Forțele de ordine din țara natală a lui Robinho și Dani Alves nu au parte de liniște în interiorul acestui penitenciar. Traficanți de droguri și criminali odioși de război pot fi găsiți la Tremembé.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare