Se pregătește o mare surpriză! Jucătorul reactivat de urgență la națională: ”Este în București!”

Mihai Stoica (59 de ani) este convins că Vlad Chiricheș (34 de ani) va fi chemat la națională pe ultima sută de metri. Edi Iordănescu se confruntă cu o serie de accidentări în rândul jucătorilor.

Denis Alibec, Răzvan Marin, Adrian Rus şi Andrei Burcă îi dau bătăi de cap lui Edi Iordănescu, cu câteva zile înaintea startului EURO 2024. Selecționerul a admis că a gândit o listă de rezervă, la care ar putea apela în situație de urgență. Lotul final pentru Euro trebuie anunțat până vineri seara, iar în cantonamentul tricolorilor și-a putea face loc Vlad Chiricheș. ”Este în București”, spune Mihai Stoica.

Mihai Stoica, convins că Vlad Chiricheș va fi chemat pentru EURO

România va juca vineri ultimul amical înaintea decolării spre EURO. Partida cu Liechtenstein este programată de la 21:00. Tot vineri, până la 21:59. Edi Iordănescu trebuie să anunțe lista finală a jucătorilor.

Managerul FCSB spune că Vlad Chiricheș îi poate lua locul unuia dintre Adrian Rus și Andrei Burcă.

”Vlad Chiricheş probabil va ajunge la naţională, din moment ce Burcă şi Rus sunt accidentaţi. Eu aşa cred. Acum două, trei zile Rus era bine şi anunţat titular. Fără să fi vorbit cu Vlad Chiricheş niciodată despre acest subiect, mă gândesc că de asta poate n-a plecat nici el în vacanţă şi e în Bucureşti. Rămâne de văzut.

La un jucător cu semente lungi ca ale lui Burcă inactivitatea cauzează. Chiricheş se antrenează zilnic. Nu la bază la noi, nu. La bază la noi sunt doar accidentaţi care vin la sală. Chiricheş are un tip cu care colaborează, nu ştiu exact cum îl cheamă, dar cu care stabileşte ce trebuie să mănânce, când trebuie să mânânce.

Am zis şi eu aşa, aşa cred la Chiricheş. Nu cred că a vorbit cu Edi Iordănescu. Din câte înţeleg Edi nu vorbeşte cu jucătorii, ci secunzii fac serviciile astea”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Ultima apariție a lui Vlad Chiricheș în lotul naționalei a fost în urmă cu doi ani. Pe 14 iunie 2022, România pierde cu Muntenegru, 0-3, în Liga Națiunilor.

  • 76 de meciuri are Vlad Chiricheș la echipa națională

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare