Scandal la 2:00 dimineața cu Anamaria Prodan și fostul iubit. Episodul neștiut din tinerețea zbuciumată a impresarei

Un episod neștiut din tinerețea impresarei Anamaria Prodan a fost dezvăluit în urmă cu ceva mai mult de un an chiar de către aceasta și de fostul ei partener.

Este vorba despre Codrin Ștefănescu, fost membru PSD, care ulterior a trecut alături de Liviu Dragnea la partidul „Alianța Pentru Patrie”, formațiune cu care a cochetat la un moment dat și fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Cum s-a despărțit Anamaria Prodan de iubitul ei din tinerețe, în urma unui episod cu totul inedit

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu sunt prieteni foarte buni încă din copilărie și la un moment dat au avut chiar și o relație de tip amoros, care s-a terminat însă abrupt, în urmă cu aproximativ 30 de ani, în urma unui episod tensionat, și în egală măsură inedit și chiar amuzant, la care au participat inclusiv mamele celor doi.

„Pot să vă povestesc un moment, în care Anamaria cu portavocea, cu mama mea lângă, a venit acasă la Ionela Prodan, o vilă superbă acolo pe Dacia. Eu eram acasă la Ionela Prodan și pe la ora 02:00 dimineața, ea fiind vedetă la PRO TV, vine la noi și se aude de la poartă strigând la portavoce: ‘Mama, lasă-l pe nenorocitul și pe golanul ăla să iasă din casă că se ascunde de mine’.

Ea fiind cu mama mea lângă ea și mama vorbind și ea la portavoce cu Anamaria. Mama îi spune: ‘Ionela, lasă-l pe Codrin să iasă’. Ionela iese la balcon și spune: ‘Nu te recunosc, te-au schimbat la spital! Nu ești fata mea’.

Eu fiind alături de Ionela Prodan pe balcon. A fost fabulos. Noi avem o tinerețe foarte zbuciumată și foarte specială așa cum nu au mulți”, a povestit Codrin Ștefănescu, citat de viva.ro.

Care au fost cauzele care au condus la acest deznodământ destul de abrupt

De asemenea, cu aceeași ocazie, Anamaria Prodan a punctat motivele care au dus la despărțirea de Codrin Ștefănescu: „Ne-am despărțit pentru că el învăța foarte mult. De atunci el își dorea să fie numărul unu, iar eu voiam încă să călătoresc”.

În încheiere, politicianul a ținut să scoată în evidență faptul că relația sa cu Anamaria Prodan este în continuare una cu totul specială:

„Eram ca două săbii foarte ascuțite în aceeași teacă. Am rămas ca frate și soră și ne iubim foarte mult și pentru mine este sora pe care nu am avut-o niciodată în viață”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare