Se anunță o vară incendiară pentru Dennis Man: ”Joacă titular la Juventus Torino!”

Anul 2024 poate fi cel mai important din cariera lui Dennis Man (25 de ani). Fotbalistul a impresionat în Serie B cu Parma, va juca la EURO alături de naționala România, iar ca răsplată poate prinde un transfer impresionant.

Deja, mai multe formații din Serie A și Bundesliga l-au adăugat în ”shortlist” și îl urmăresc cu atenție pentru un eventual transfer din vară. Cu toate acestea, încă e devreme ca una dintre formații să facă pași decisivi în această direcție.

Dennis Man mai are de jucat opt partide la Parma, formație care are șanse foarte mari să promoveze în Serie A, apoi va trebui să-și îndrepte atenția către meciurile de la EURO, unde are din nou ocazia să strălucească. De data aceasta, pe o scenă mult mai strălucitoare.

Parma nu se desparte prea ușor de Dennis Man

Parma este conștientă de valoarea fotbalistului român. În același timp, își reamintește că a investit 11.000.000 de euro, în iarna lui 2021, când l-a adus de la FCSB. Așa că nu are motive să-l vândă pentru o sumă mai mică.

Recent, s-a vorbit chiar și de interesul celor de la Juventus pentru internațional român. Dacă acesta se va confirma și concretiza, o ofertă de 11-15.000.000 de euro ar fi foarte accesibilă pentru ”Bătrâna Doamnă”.

Dumitru Dragomir, fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că Dennis Man ar juca titular la Juventus Torino, deoarece are foarte multă calitate fizică și tehnică.

  • 6.500.000 de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.de.
  • Dennis Man, în acest sezon de Serie B: 11 goluri și 5 pase decisive, în 26 de partide jucate.

Joacă titular la Juventus dacă se duce. Este singurul jucător din naționala României, care face ruperi de ritm. Cu mingea la picior pleacă de nu mai ce să îi faci. Are fizic, are forță în picioare și are un stâng necruțător”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare