Schimbarea radicală făcută de Costel Gâlcă la Universitatea Craiova, dezvăluită de fotbaliști: „Am simțit din primul minut!”. Ce a spus Andrei Ivan după ce a fost reactivat de noul antrenor

Deși a semnat cu Universitatea Craiova în urmă cu doar câteva zile, se pare că noul antrenor Costel Gâlcă a reușit deja să facă anumite schimbări destul de importante în modul în care se comportă jucătorii grupării din Bănie în timpul meciurilor, cel puțin așa susțin aceștia.

La finalul partidei câștigate în deplasare cu scorul de 3-1 în fața celor de la Sepsi, fundașul central hondurian Denil Maldonado a spus că, în primul rând, a fost vorba despre o schimbare la nivel de mentalitate față de perioada în care formația alb-albastră era pregătită de bulgarul Ivaylo Petev.

Numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova a generat deja efecte la nivel de exprimare în teren

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a deschis scorul în minutul 11 al jocului de la Sf. Gheorghe, dar a comis și penalty-ul din care Marius Ștefănescu a marcat pentru 1-2. La final, Maldonado a apreciat că accest succes a fost consecința eforturilor depuse de toți jucătorii Universității Craiova care au intrat pe teren.

„Mă simt foarte bine, știam că va fi un meci foarte greu. Astăzi, în primul rând grupul a câștigat această partidă, contează mai puțin dacă am fost eu cel mai bun jucător. Se mai întâmplă într-o partidă de fotbal, vreau să le mulțumesc coechipierilor mei că au reușit să mă ajute.

Este vorba despre o nouă mentalitate, ne-am adaptat foarte bine la ceea ce ne-a cerut. Am simțit asta din primul minut, am intrat în teren cu altă încredere”, a spus Denil Maldonado la finalul meciului Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. 

S-ar părea că noul antrenor l-a reactivat deja pe Andrei Ivan

Andrei Ivan a marcat contra celor de la Sepsi primul său gol în Superliga din luna august încoace, iar la finalul meciului a vorbit de asemenea despre această colaborare cu Gâlcă. 

„Sunt bucuros pentru victorie, pentru cele trei puncte, că am marcat și că suntem pe locul 2. Ofensiv am arătat bine, și defensiv, am luat doar un gol și acela din penalty. Ne-am creat multe ocazii. Cu Mister am mai lucrat și la echipa națională U17. Avem nevoie de puncte, trebuie să ne batem la podium. Așa este, depindem doar de noi, trebuie să ne câștigăm meciurile. Sper să dau la fiecare meci (n.r. goluri) și să îmi ajut echipa, să luăm cele trei puncte”, a declarat și Andrei Ivan la flash-interviu. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare