Schimbare de program pentru naționala României, înaintea debutului la EURO. Ce a anunțat Federația Română de Fotbal

Orarul pe care naționala României îl are înaintea startului EURO 2024 a suferit modificări, întrucât unul dintre cele două amicale rămase de disputat pentru „tricolori” va avea loc mai devreme. Federația Română de Fotbal a făcut anunțul marți.

Elevii lui Edi Iordănescu debutează la EURO 2024 pe data de 17 iunie, împotriva Ucrainei. Meciul va avea loc pe stadionul celor de la Bayern Munchen. Adversara României din primul duel al grupei E are în lot jucători prezenți în Premier League, la echipe precum Arsenal sau Chelsea.

Amicalul pe care naționala României îl dispută înaintea EURO 2024, contra celor din Liechtenstein, nu se mai joacă pe 8 iunie

După cum am precizat anterior, FRF a făcut un anunț cu privire la duelul de pregătire al „tricolorilor” împotriva naționalei din Liechtenstein. Amicalul se va disputa pe data de 7 iunie, cu o zi înainte față de data stabilită inițial. Partida se va juca în Ghencea. Potrivit celor din cadrul Federației Române de Fotbal, oficialii din Liechtenstein au fost de acord cu această modificare de program.

Astfel, România se va duela cu Bulgaria pe 4 iunie, urmând ca la trei zile distanță să înfrunte Liechtenstein. Ambele meciuri se vor juca pe același stadion.

Dacă prima partidă de la EURO 2024 va avea loc pe Allianz Arena, cea de-a doua se va disputa la Koln, contra Belgiei. Meciul este programat pentru data de 22 iunie. Ultima etapă din grupele turneului final din Germania le va pune față în față pe România și Slovacia. Arena celor de la Eintracht Frankfurt va găzdui întâlnirea, pe 26 iunie.

România se va pregăti la Wurzburg pentru duelurile de la EURO

Wurzburg este un oraș situat la 155 kilometri distanță de Frankfurt, 270 de kilometri depărtare de Munchen și aproximativ 300 de kilometri distanță de Koln. Baza de pregătire din această localitate este locul în care „tricolorii” își vor face ultimele „lecții” pentru meciurile de cinci stele de la turneul final.

Oficialii din cadrul Federației Române de Fotbal au avut în vedere un aspect extrem de important atunci când au ales această bază de pregătire. Este vorba despre modalitatea în care fotbaliștii lui Edi Iordănescu pot fi transportați la meciuri. Wurzburg dispune de o linie de tren rapid directă către toate orașele în care România va lupta pentru victorie.

Este important de precizat faptul că gara este situată la aproximativ patru kilometri distanță de hotelul unde vor fi cazați fotbaliștii noștri. „Tricolorii” vor fi întâmpinați cu urale la Wurzburg, dat fiind că aproape 1.500 de români locuiesc acolo.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare