Scandalul uitat în care Nicolo Napoli a fost implicat în România. Antrenorul lui Mititelu, suspectat că ar fi jucat la pariuri

Nicolo Napoli s-a întors în România și va antrena din nou FCU Craiova. Fanii l-au ironizat după ce au aflat că va colabora a zecea oară cu Adrian Mititelu, dar i-au adus aminte și de faptul că a fost acuzat că a jucat la pariuri, în perioada în care avea contract cu CSMS Iași.

Nicolo Napoli va antrena a zecea oară echipa lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli este din nou „colacul de salvare” pentru Adrian Mititelu. Mandatul lui cu numărul zece la echipa FCU Craiova a început oficial, așa cum s-a anunțat pe contul de Facebook al clubului. Omul de afaceri a „mătrășit” deja mai mulți antrenori în acest sezon, iar această „strategie” a dus echipa pe loc de baraj, deși obiectivul a fost calificarea în play-off. FCU Craiova a ajuns la şase responsabili tehnici în acest sezon, anterior fiind Florin Drăgan, Nicolae Dică, Paul Răducan, Giovanni Costantino şi Valentin David.

Fanii au ironizat acest anunț și au spus că sunt convinși că Nicolo Napoli îi face „farmece” lui Adrian Mititelu pentru că nu au putut să-și explice cum s-a ajuns din nou la acest contract.

Cele nouă mandate ale lui Nicolo Napoli la U Craiova 1948, denumită acum FCU 1948 Craiova
decembrie 2003 – martie 2004
octombrie 2007 – mai 2009
ianuarie – aprilie 2011
aprilie – iunie 2011 (director tehnic)
iulie 2013 – februarie 2014
octombrie 2019 – mai 2019
august – octombrie 2020
ianuarie – iunie 2022
noiembrie 2022 – mai 2023.

Nicolo Napoli, bănuit că a jucat la pariuri când antrena la Iași

Dincolo de ironii, fanii și-au adus aminte că Nicolo Napoli a fost audiat de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal în anul 2016, în perioada în care a lucrat la CSMS Iași. Italianul a fost acuzat că a jucat la pariuri. „Nu cred că paria pe meciuri de fotbal din România. Oricum, nu sunt cifre mari. Băga maximum 100-200 de euro. Paria 5-10 euro, pe baschet şi tenis”, a declarat, la acea vreme, directorul general al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, Tudor Simota.

Nicolo Napoli a scăpat „basma curată” pentru că a susținut că fiul lui, minor la acea vreme, a fost cel care ar fi jucat la pariuri. Antrenorul nu a fost suspendat și pentru că acum opt ani legislația în acest domeniu era ceva mai relaxată.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare