Sărbătoarea FCSB-ului, umbrită de declarațiile distrugătoare ale unei legende a clubului! Jucătorii care au fost „executați” fără milă!

FCSB a câștigat titlul în România, însă nu toți jucătorii roș-albaștrilor au impresionat în acest sezon.

Vivi Rachită l-a numit „petardă” pe Nana Antwi: „Nu e rachetă”

Vivi Rachită, fostul jucător al Stelei, a ținut să-i pună la zid pe Nana Antwi, Baba Alhassan și Denis Haruț. Acesta consideră că cei trei nu au ce să caute la FCSB, iar cel mai „șifonat” a ieșit fundașul dreapta ghanez, ajuns la echipă în această iarnă, din Armenia.

Înainte să-l aducă la FCSB, Gigi Becali spunea despre Nana Antwi că este „rachetă”, însă Vivi Răchită are o altă părere.

”O să iasă sâmbătă după meci și o să spună că e campionul României. Mai are două meciuri la dispoziție. Radunovici a plecat în țara natală pentru că are o problemă personală. Joci cu Ovidiu Popescu? Se scarpină invers acolo. Joacă cu Panțîru acolo! Să vezi dacă îl poți opri în lot.

S-a demonstrat că ce mai spunem și noi e adevărat. Că Antwi e petardă. Că Baba Alhassan nu are cum să fie jucător de FCSB și de cupe europene. Că Haruț e țeapă. Că Tavi Popescu nu e ceea ce credea Tavi Popescu și că FCSB fără Florinel Coman e ca un cal în trei picioare.

De Haruț și-a dat seama aseară. 15.000 de euro pe lună salariul. Despre Antwi? După trei meciuri am zis că nu e rachetă, e petardă. Baba Alhassan? Ce să faci cu el. Pase numai în spate, vorba lui Gigi. Cred că pleacă amândoi la pachet”, a declarat Vivi Răchită, potrivit Fanatik.

Gigi Becali, bun de plată! Cum poate rămâne patronul FCSB-ului fără o sumă uriașă de bani

Acest lucru se poate întâmpla și în cazul lui Siyabonga Ngezana, fundașul sosit la FCSB în vara anului 2023. În schimbul sud-africanului, Gigi Becali a plătit 600.000 de euro, sumă care ar putea crește considerabil până în toamnă.

Concret, în cazul în care Ngezana va fi folosit în toate tururile preliminare, dar și în play-off-ul Champions League, atunci FCSB va mai trebui să plătească 2.4 milioane de euro, astfel că afacerea ar putea ajunge la 3 milioane de euro, anunță presa din Africa de Sud.

„Dacă va rămâne la FCSB și în sezonul următor și va juca în toate cele trei tururi de calificare și în play-off, atunci transferul său se va ridica la trei milioane de euro”, au scris cei de la SNL24.

Totodată, Siyabonga Ngezana mai are o clauză în contractul său cu FCSB prin care Gigi Becali este nevoit să le dea celor de la Kaizer Chiefs 10% dintr-un viitor transfer al fotbalistului la viitorul club. În schimbul fundașului central, afaceristul din Pipera a anunțat că vrea 7 milioane de euro.

Ngezana a ajuns la FCSB la cererea lui MM Stoica, cel care l-a urmărit mai mult timp pe fotbalist și care i l-a propus lui Gigi Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare