Șansa lui Louis Munteanu! Unde ar putea evolua atacantul dorit de FCSB și Rapid

Louis Munteanu (21 de ani) a avut evoluții remarcabile în ultimele două sezoane pentru Farul, acolo unde a fost împrumutat de Fiorentina, club de care aparține din anul 2020.

Louis Munteanu urmează să fie evaluat de Fiorentina în această vară

La Fiorentina urmează să revină mai mulți fotbaliști care au fost împrumutați în ultimul sezon, iar Louis Munteanu se numără printre aceștia. Chiar dacă, zilele trecute, italienii scriau că atacantul român va pleca în mod sigur la altă formație, acum există alte informații cu privire la situația fotbalistului.

Concret, Munteanu urmează să fie evaluat, printre alții, în perioada de pregătire din această vară de către oficialii Fiorentinei, iar mai apoi să se ia o decizie cu privire la viitorul acestuia, notează jurnaliștii din Peninsulă.

Asta înseamnă că atacantul român are o șansă să continue la gruparea de pe Artemio Franchi, în cazul în care va fi pe placul lui Raffele Palladino, noul antrenor al echipei, numit la începutul lunii iunie.

Louis Munteanu a primit ultimatum din partea lui Gigi Becali

Atacantul român este curtat intens în această perioadă de Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului a transmis un mesaj cât se poate de clar. Afaceristul din Pipera a anunțat că îl mai așteaptă pe Louis Munteanu până pe data de 14 iunie, atunci când FCSB se va reuni pentru noul sezon.

Despre Louis Munteanu nu am ce să vă spun că nu am primit niciun răspuns, nimic, nimic, de trei săptămâni niciun răspuns. Nu mă interesează, am făcut o ofertă și acum aștept, ce pot să fac? Aștept până la reunire”, a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare