S-au stabilit zilele și orele de disputare pentru meciurile din prima etapă a play-off-ului Superligii

Se cunosc zilele și orele de disputare pentru meciurile din prima etapă a play-off-ului acestui sezon de Superliga, unul care se anunță extrem de încins după victoria obținută de Rapid în fața rivalilor de la FCSB.

Potrivit digisport.ro, partea finală a campionatului, în zona superioară a clasamentului, va debuta vineri, 15 martie, de la ora 20:00, cu partida din Giulești dintre Rapid și Farul.

Zilele și orele de disputare pentru meciurile din prima etapă a play-off-ului Superligii

Sâmbătă, 16 martie, de la aceeași oră, se va juca meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, în vreme ce prima rundă a play-off-ului din această ediție de Superliga se va încheia duminică, 17 martie, cu duelul de pe Arena Națională dintre FCSB și Sepsi, ora de start urmând a fi stabilită ulterior publicării acestui articol.

La prima vedere, există anumite șanse ca liderul clasamentului să își mărească din nou avansul față de Rapid, întrucât, cel puțin la nivel teoretic, FCSB va avea parte de un meci ceva mai accesibil în această primă etapă din play-off.

În prezent, ca urmare a rezultatului înregistrat sâmbătă seară în duelul direct de pe Arena Națională, 4-0 pentru Rapid, una dintre marile umilințe suferite de actuala vicecampioană a României în „era Gigi Becali”, fapt coroborat cu înjumătățirea punctelor, s-a ajuns ca diferența dintre cele două rivale bucureștene să fie de doar patru puncte.

Lupta la titlu a fost reaprinsă de victoria Rapidului în fața FCSB-ului și de înjumătățirea punctelor

Trebuie menționat însă faptul că gruparea alb-vișinie a beneficiat de acea rotunjire, astfel că, în cazul în care Rapid și FCSB se vor afla la egalitate de puncte la finalul play-off-ului, câștig de cauză vor avea roș-albaștrii.

Cum arată clasamentul din play-off înainte de prima etapă:

  1. FCSB – 32 de puncte
  2. Rapid – 28 de puncte (a beneficiat de rotunjire)
  3. CFR Cluj – 27 de puncte (a beneficiat de rotunjire)
  4. Universitatea Craiova – 23 de puncte (mai are de jucat un meci, cu FCU Craiova)
  5. Farul – 22 de puncte (a beneficiat de rotunjire)
  6. Sepsi – 22 de puncte (a beneficiat de rotunjire)

În condițiile acestea, coroborate cu faptul că FCSB a dezvoltat în ultimul timp un adevărat complex în fața celor de la Rapid, după cum a recunoscut chiar Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la clubul roș-albastru, ar părea că sunt șanse destul de mari ca giuleștenii să se lupte până în ultima etapă la titlu, mai ales în cazul în care se vor impune și în cele două dueluri directe din play-off cu rivalii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare