S-a aflat ce salariu are Mehmet Topal la Petrolul! Câștigă cu mult sub antrenorii de top din România

Luni, 10 iunie, Petrolul l-a prezentat oficial pe Mehmet Topal, în cadrul unei conferințe de presă.

Mehmet Topal, salariu de 9.500 de euro pe lună la Petrolul

Fostul mare internațional turc are în spate un CV important ca fotbalist, însă va bifa la Ploiești prima sa experiență ca antrenor. Ținând cont de numele lui Mehmet Topal, pentru noii investitori de la Petrolul a reprezentat o adevărată lovitură aducerea sa, iar acum s-a aflat și cu ce salariu a fost convins tehnicianul să vină în România.

Potrivit Fanatik, Mehmet Topal câștigă la Petrolul suma de 9.500 de euro pe lună, ceea ce înseamnă 110.000 de euro anual. În comparație cu Dan Petrescu sau Costel Gâlcă, care încasează în jur de 20.000 de euro lunar, putem spune că turcul a acceptat un venit normal pentru nivelul fotbalului românesc.

Unul dintre antrenorii care au înregistrat o creștere spectaculoasă a salariului în SuperLiga este Elias Charalambous. După câștigarea titlului cu FCSB, cipriotul a primit o creștere a venitului de la 5.000 la 15.000 de euro pe lună.

Mehmet Topal are planuri mari pe „Ilie Oană”

Înainte de plecarea spre Turcia, „lupii galbeni” au susținut un stagiu de pregătire și în țară, la baza FRF de la Mogoșoaia. În paralel, așa cum este firesc, oficialii clubului de pe „Ilie Oană”, împreună cu Mehmet Topal, lucrează și la campania de noi achiziții, iar câteva detalii în acest sens au fost oferite chiar de către antrenorul turc cu ocazia conferinței de presă în care a fost prezentat oficial în noua postură.

„Sunt unele discuții în momentul de față. O să ne bazăm pe jucători români, iar din străinătate vom aduce fotbaliști de valoare. Am câteva sisteme de joc preferate, 4-3-3 mai mult.

Am venit aici și vreau să obișnuiesc și jucătorii cu asta, fotbaliștii sunt deștepți. O să avem o perioadă de cantonament la Mogoșoaia, de mâine, după aceea în Turcia. Vom reveni în țară cu două meciuri amicale.

O să facem o echipă care aleargă mult, cu o tactică bună. Aceasta este strategia mea. Contractul meu este de 3 ani. Obiectivul meu este să prindem locurile de sus și în trei ani vrem să luăm campionatul.

Eu nu am lucrat niciodată fără un obiectiv. O să ajungem la un nivel bun în perioada următoare. Aici vreau reacție din partea jucătorilor. Noi o facem tot posibilul să facem totul bine. Am încredere că o să ne îndeplinim obiectivele”, a spus Mehmet Topal.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare