Cine este soția lui Mehmet Topal, noul antrenor al Petrolului! A atras toate privirile la Ploiești

Luni, 10 iunie, Petrolul l-a prezentat oficial pe Mehmet Topal, în cadrul unei conferințe de presă.

Mehmet Topal, alături de soția sa pe stadionul Petrolului

Mehmet Topal a ajuns duminică în România, iar ziua următoare a dat primele declarații din noua postură și a susținut un antrenament în fața fanilor. Tehnicianul turc nu a venit însă singur la Ploiești și a avut-o alături pe soția sa, dar și pe fiul acestora.

Mehmet Topal și Selda Duman sunt împreună din anul 2010, iar soția antrenorului de la Petrolul povestea cum s-au cunoscut cei doi, în urmă cu 14 ani. La acea vreme, fostul internațional turc se transfera de la Galatasaray la Valencia.

„Eu şi Mehmet eram prieteni foarte apropiaţi şi confidenţi de patru ani, până să ajungă la Galatasaray. Când a devenit clar că va pleca în Spania, m-a surprins şi mi-a spus că vrea să se căsătorească. Totul s-a întâmplat într-o săptămână.

Familia mea era la casa de vacanaţă, el m-a rugat să-i sun şi a spus: ‘Nu vreau să merg singur în Spania, vreau să te iau cu mine, dar numai dacă vrei şi tu’. Şi i-am spus: ‘Desigur că voi veni’. M-a cerut luni, ne-am logodit miercuri şi ne-am căsătorit duminică„, spunea Selda Duman, în 2010.

Mehmet Topal: „În trei ani vrem să luăm campionatul”

La conferința de presă din momentul prezentării oficiale, Mehmet Topal a anunțat ce obiective are la Petrolul. Antrenorul turc vrea să obțină o clasare cât mai bună în următorul sezon, iar până la finalul contractului visează să cucerească titlul de campion cu formația prahoveană.

O să facem o echipă care aleargă mult, cu o tactică bună. Aceasta este strategia mea. Contractul meu este de 3 ani. Obiectivul meu este să prindem locurile de sus și în trei ani vrem să luăm campionatul.

Eu nu am lucrat niciodata fără un obiectiv. O să ajungem la un nivel bun în perioada următoare. Aici vreau reacție din partea jucătorilor. Noi o facem tot posibilul să facem totul bine. Am încredere că o să ne îndeplinim obiectivele„, a spus Mehmet Topal.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare