„România tocmai a devenit favorita tuturor la EURO 2024”. Jurnaliștii englezi de la Daily Mail, fascinați de prestația „tricolorilor” în meciul cu Ucraina. Cum au reușit jucătorii lui Edi Iordănescu să-i cucerească pe britanici

Jurnaliștii englezi s-au arătat pur și simplu încântați de naționala României după victoria de senzație obținută de aceasta în meciul de debut la EURO 2024 contra Ucrainei.

Pe lângă golul monumental marcat de Nicolae Stanciu în prima repriză, ei au apreciat extrem de mult atmosfera creată de cei peste 30.000 de fani români prezenți pe „Allianz Arena” din Munchen pentru această partidă.

Jurnaliștii de la Daily Mail s-au îndrăgostit de naționala României după meciul de senzație cu Ucraina de la EURO 2024

De asemenea, britanicii au mai ținut să scoată în evidență și look-uk extravagant afișat de Andrei Rațiu, cel care și-a vopsit de ceva timp părul albastru. Toate aceste aspecte i-au determinat pe cei de la Daily Mail Sport să aprecieze că „România a devenit favorita tuturor la EURO 2024”.

Nicolae Stanciu, mesaj special pentru suporteri la finalul partidei de la Munchen

Referitor la atmosfera de excepție generată de suporterii români la acest meci cu Ucraina, ea l-a copleșit pur și simplu pe căpitanul Nicolae Stanciu, cel care s-a exprimat în acest sens la conferința de presă susținută la finalul partidei.

„Cred că vom fi la fel cum am fost și până acum. V-am zis că știam la ce să ne așteptăm aici, ceea ce ne așteaptă, nivelul care este și că trebuie să ne ridicăm la acest nivel. Sunt sigur, mă cunosc pe mine și îmi cunosc colegii, nu vom face nicio petrecere după această victorie și ne vom gândi exclusiv la următorul meci, cel cu Belgia.

Într-adevăr, cred că pentru noi toți a fost ceva unic, personal nu am mai simțit așa ceva în viața mea, în momentul intonării imnului să cânte 50 de mii, 60 de mii de români aici pe Allianz Arena, e un moment unic pentru noi toți și chiar îi priveam pe tata, pe soție, care erau în tribună, pe fratele meu mai mic, pe sora mea și aveam lacrimi ochi, cred că la fel și colegii mei.

Asta nu a început doar de astăzi, i-am văzut cum vin din România, i-am văzut cât de mulți erau în Munchen și în alte orașe aici în Germania și vrem să le mulțumim. Sper că le-am făcut o bucurie mare astăzi și să sărbătorească așa cum se cuvine pentru că merită. Până la urmă, este doar a doua victorie a României la un EURO și merită să sărbătorească, pentru că ce au făcut astăzi este senzațional”, a spus căpitanul echipei naționale a României.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare