Rivalul din România care a sărit în apărarea lui Bogdan Lobonț! „Merită mai mult respect”

Situația de la Rapid este una foarte complicată, iar nimeni nu știe ce să facă.

Adi Popa intervine în conflictul momentului de la Rapid

Robert Niță, fost jucător la Rapid, a avut un discurs dur la adresa lui Bogdan Lobonț, actualul principal al giuleștenilor.

Rapid a emis miercuri un comunicat în care i-a luat apărarea lui fostului portar de națională. Tot în apărerea lui „Lobby” a sărit Adi Popa, fost jucător la FCSB, dar și la CSA Steaua. Adi Popa a vorbit despre ultimele momente tensionate de la Rapid și a ținut să puncteze faptul că Bogdan Lobonț ar trebui respectat mai mult.

„Din punctul meu de vedere, ‘Lobby’ nu merită tratamentul acesta, pentru că vorbim de un mare jucător al României. La ce nivel a jucat merită mai mult respect. Mulți din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el (n.r. râde).

Cu siguranță sunt probleme interne și pe zi ce trece apar chestii care sunt toxice în interiorul unei echipe, care dacă sunt adevarate, bineînțeles, sunt răspunsul pentru parcursul lor din play-off” a declarat Adi Popa, potrivit ProSport.

Robert Niță, atac dur către Bogdan Lobonț

Robert Niță, fostul jucător al Rapidului, a avut un discurt foarte dur către Bogdan Lobonț. Acesta nu este de acord cu atitudinea lui „Lobby” în timpul meciurilor.

„Am fost la meciul cu Universitatea Craiova. I-a certat pe unii jucători… Eu, dacă îmi făcea aşa un antrenor, scoteam tricoul şi îl lăsam pe el să joace. Uitaţi-va când îl dau la televizor pe Lobonţ. Face mereu aceleaşi gesturi, indiferent de ce se întâmplă pe teren. Astea sunt gesturi pentru fraieri, pentru prostălăi, pentru retarzi. Mă, să faci tu la televizor 90 de minute la fel, indiferent… Când e mingea în partea aia: ‘Strângeţi, strângeţi’.

Când e la mijlocaşii centrali: ‘Bă, deschide, deschide!’ Ce ai, mă? Eşti isteric? Ăla de a venit de la FCSB, mijlocaşul central (n.r. Oaidă), l-a distrus (n.r. Lobonţ). Încontinuu se întorcea la banca de rezerve şi le explica ălora. Circ! Antrenează, bă, băiatule, să ştie şi ăia ce au de făcut!” a explicat Robert Niță, pe canalul său de Youtube. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare