Remarcatul lui Ilie Dumitrescu după FCSB – FC Botoșani 3-2 nu este Florinel Coman, care a reușit o dublă: „Echipa arată diferit fără el”

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu după meciul FCSB – FC Botoșani 3-2 nu este Florinel Coman, cel care a semnat o dublă pentru echipa roș-albastră.

Fostul component al „Generației de Aur” s-a arătat impresionat într-o proporție destul de mare de modul în care evoluează în această perioadă a sezonului Alex Băluță, cel care în multe momente de-a lungul acestui sezon a evoluat într-o poziție destul de neobișnuită pentru el, cea de atacant central.

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu după FCSB – FC Botoșani 3-2 este Alex Băluță

În primul rând, analistul a apreciat modul în care fostul fotbalist al Universității Craiova a gestionat faza golului de 2-1, marcat de Joyskim Dawa în minutul 71, în urma unei centrări perfecte furnizate de Băluță din flancul drept.

Ilie Dumitrescu i-a remarcat cu aceeași ocazie și pe Adrian Șut, Darius Olaru, Octavian Popescu și Florinel Coman, dar în aceeași măsură a apreciat și că Alex Băluță este cel care reușește într-o măsură ceva mai mare în această perioadă a sezonului să își pună amprenta pe jocul echipei patronate de Gigi Becali.

„Foarte frumos lucrată faza asta de la golul lui Dawa. Băluță scoate maximum, deci incredibil cât de bine scoate, centrează perfect pentru Dawa.

După golul de 2-1, Botoșani a început să riște, a lăsat spații și au venit câteva situații bune, iar Coman a marcat.

FCSB are o liniște în joc. Începutul a fost foarte bun. Olaru este un jucător care joacă foarte bine în zona centrală, cu Șut. Coman a fost într-o seară foarte bună.

Trebuie să remarc jocul făcut pe benzi de Băluță și Popescu, în ceea ce înseamnă momentele de după ce se pierde mingea. Progresul făcut la jocul fără minge contează foarte mult.

În rest, Șut, normal, un jucător foarte important. Olaru, un travaliu extraordinar.

Băluță este într-o formă foarte bună și ajută. FCSB arată diferit fără Băluță și foarte bine cu Băluță în teren. Diferit, adică nu are aceeași consistență pe faza defensivă fără el. Băluță are un plus. Coman e la un nivel foarte bun, trebuie să recunoaștem, e un lider incontestabil”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Gruparea roș-albastră și-a mărit avansul în fruntea clasamentului din Superliga

În urma acestui rezultat, coroborat cu înfrângerea Rapidului de la Iași, scor 1-3, FCSB a ajuns din nou la un avans de 10 puncte în fruntea clasamentului din Superliga, după 27 de etape disputate din sezonul regulat, în condițiile în care pe locurile doi și trei se află, la egalitate de puncte, CFR Cluj și gruparea din Giulești, fiecare dintre ele având în prezent câte 48 de puncte.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare