Charalambous, după meciul ”nebun” cu Botoșani: ”Diferența asta nu înseamnă nimic!” Toate reacțiile de la FCSB

Elias Charalambous (43 de ani) a declarat după victoria cu Botoșani, 3-2, că nu îl liniștește diferența de zece puncte față de rivalele CFR Cluj și Rapid. Partida a contat pentru runda 27 din Superliga.

Florinel Coman a reușit dubla și și-a condus echipa la zece puncte față de urmăritoare, în vârful clasamentului. La finalul partidei, ”Mbappe” l-a criticat pe ”centralul” Cătălin Buși, despre care spune că a greșit la toate fazele. Partida s-a terminat cu trei jucători eliminați. Nana Antwi, Darius Olaru și Kaprof au primit cartonașul roșu.

Charalambous: ”Meciul a fost cam nebun”

”Vreau să îmi felicit jucătorii. A fost cam nebun meciul de azi. Ne am dorit să înscriem repede și am reușit. Eliminarea ne-a făcut treaba mai dificilă. A trebuit să suferim mai mult.

Am avut planul nostru, știam că trebuie să stăm ca o echipă compactă și că o să mai avem ocazii. A fost un meci deschis până la ultima fază.

Avem jucători care se potrivesc unor roluri diferite. Felicit încă o dată jucătorii pentru efort, pentru cele trei puncte.

Sunt tot felul de momente pe parcursul jocului. Câteodată în joc poți să iei decizia greșită, asta este fotbalul. Nu am ce să mai spun despre asta (despre eliminarea lui Darius Olaru – n.r.)

E bine că am câștigat meciul de azi, dar pentru mine această diferență de zece puncte nu înseamnă nimic. Trebuie să ne refacem și să pregătim meciul următor. Vom găsi soluții. Ne-am dori să avem toți jucătorii apți, dar vom găsi soluții.

Chiriches este pe drumul cel bun”, a declarat Elias Charalambous la finalul partidei cu Botoșani.

Olaru: ”O victorie amară”

Darius Olaru a fost eliminat în minutul 90, după o intrare dură. ”O victorie amară. Per total, am meritat victoria. Am încercat să ne închidem, să profităm. Știam că vom mai avea ocazii, ei nu prea și-au creat ocazii.

Dar am început foarte rău repriza a doua. Noroc că a venit acel roșu.

Nu am realizat pe moment, cum am văzut faza pe teren și după reluări… nu știu dacă arbitrul își poate da seama de intensitate. Cred că a dat mai mult pentru intrare, nu i-am prins piciorul, nu a fost full contact.

Mergem înainte și trebuie să luăm cele trei puncte și din următorul meci.

Ne motivăm de la meci la meci, trebuie să menținem această diferență. Să continuăm la fel, să muncim și vor veni și rezultatele bune”, a spus și Darius Olaru.

Octavian Popescu: ”Nu avem presiune”

”E foarte important că am reușit să câștigăm, a fost un meci dificil și e important că am reușit să câștigăm.

A fost un meci reușit pentru toată lumea. Important e că am luat cele trei puncte. Trebuie să o ținem tot așa, cu victorii pe linie. Nu avem presiune, avem zece puncte față de adversari.

Încet încet prind încredere. Am avut pasă de gol, sper să vină și golul și să îmi ajut echipa”, a declarat Octavian Popescu.

ECHIPELE DE START

FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță, Oct. Popescu, Coman

Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu
Absenți: V. Crețu (suspendat), Pantea (accidentat)
Antrenor: Elias Charalambous

FC Botoșani: Ducan – Dimitrov, Sadiku, Celea, Țigănașu – Filip, Dican, David – Florescu, E. Lopez, Kaprof

Rezerve: Ureche, Miron, Benzar, Șeroni, Petro, Adams, B Crețu, Ofosu, Mouaddib, Fulpă, Margiotta, Mitrov
Antrenor: Bogdan Andone

Stadion: Arena Națională, București (capacitate: 55.634 de locuri)
Arbitru: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) / A1: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea) / A2: Ionuț Marius Bobe (București) / Arbitru VAR: Cristina Mariana Trandafir (București) / Arbitru AVAR: Ionuț Coza (Cernica-Ilfov) / R1: Ana Maria Terteleac (Berceni – Ilfov) / Observator arbitri: Vasile Bratu (Slobozia – Ialomița)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare