Reacția lui Florin Pîrvu, după eșecul cu UTA: ”Meritam să câștigăm!” Program infernal pentru Petrolul

Florin Pîrvu (48 de ani) a declarat după eșecul cu UTA, 0-1, că echipa sa ar fi meritat victoria la Arad. Antrenorul nu depune armele și spune că Petrolul are puterea de a se califica în playoff. Universitatea Craiova, FCSB și Sepsi sunt următoarele adversare ale ”lupilor”.

Petrolul a pierdut ”finala” cu UTA, 0-1, și pierde ritmul în lupta pentru playoff. Cu 35 de puncte adunate după 27 de etape, prahovenii sunt la două puncte de locul 6, ocupat de Hermannstadt. Iar programul este unul infernal pentru Florin Pîrvu și compania.

Reacția lui Florin Pîrvu, după eșecul cu UTA

În ciuda eșecului, Florin Pîrvu a susținut la final că echipa sa a fost mai bună. Antrenorul a recunoscut că jucătorii sunt foarte afectați de rezultat, dar că nu vor depune armele. Pentru Paetrolul urmează meciurile cu Universitatea Craiova, FCSB și Sepsi, în ultimele trei meciuri din sezonul regular.

”Vin din vestiar, băieții sunt supărați, cu capetele plecate, pentru că în seara asta… de rezultat sunt foarte dezamăgit, dar nu sunt dezamăgit de joc. Petrolul poate să joace fotbal, poate să aibă consistență.

În seara asta dezamăgirea este a rezultatului, dar nu a jocului, și asta îmi dă speranțe. Echipa poate să se exprime și în felul asta și să vină și rezultatele.

Sunt supărat, nu trebuia să luăm golul ăla, era ultima fază. Dacă intram cu 0-0, ne puteam gândi să câștigam jocul. A fost un meci bun din partea noastră, dar fără să fructificăm pe tabelă.

Trebuie să scoatem maxim din aceste jocuri, gândul nostru este tot la primele locuri. După cum s-a jucat, Petrolul merita să câștige jocul în seara asta.

Presiunea este tot timpul, este presiunea nisipurilor mișcătoare. Echipa a arătat foarte bine, a lipsit doar golul. Sperăm ca la final să ne bucurăm”, a declarat Florin Pîrvu la finalul partidei de la Arad.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare