Reacţia de bucurie a lui Ngezana când a aflat că pleacă de la FCSB şi urmează să joace pentru altă echipă

Siyabona Ngezana (26 de ani) s-a impus rapid în primul „11” de la FCSB. Stoperul sud-african a impresionat sub comanda lui Elias Charalambous, iar evoluţiile apărărtorului s-au făcut remarcate şi în Africa.

Jocurile bune ale fundaşului l-au determinat pe selecționerul Africii de Sud, Hugo Broos, să-l convoace în premieră.

Ngezana poate debuta într-un amical

Selecționata ”Bafana Bafana” va participa în perioada 17-27 martie 2024 la turneul amical FIFA Series, un program-pilot inițiat de forul mondial, alături de alte 20 de selecționate.

Ngezana ar putea debuta pentru naționala țării sale în amicalele cu Andorra și Algeria. Primul meci amical va avea loc pe 21 martie, iar cel de-al doilea se va disputa 5 zile mai târziu.

Imediat cum a aflat că ar putea juca pentru naţionala ţării sale, jucătorul de la FCSB a reacţionat pe Instagram. Postarea lui oferă senzaţia că stoperul se bucură foarte mult.

În weekendul care urmează, se va disputa prima etapă din play-off, iar FCSB are meci duminică, 17 martie, cu Sepsi, pe Arena Națională. Etapa a doua a play-off-ului este programată în weekendul 29-31 martie, astfel că sud-africanul are timp să revină la FCSB și să joace în meciul cu Farul.

Ngezana, apeciat de Dorin Goian

Despre prezența lui Ngezana în primul 11 al echipei lui Gigi Becali a vorbit și Dorin Goian:

”E foarte important cum încep. Ngezana sau Dawa sau cine joacă acolo trebuie să fie fundași centrali și trebuie să joace ce trebuie să joace”, a spus Dorin Goian pentru Sportpesurse.

„Transferul în România a venit ca o surpriză… mai multe echipe din Europa mă urmăreau, Sheriff chiar s-a consultat cu Chiefs pentru serviciile mele înainte ca sezonul din Africa de Sud să se încheie.

Acei oameni care mă urmăreau pentru a mă duce la Sheriff cunoșteau și alte echipe din Europa. Nu au avut mult timp să mă monitorizeze, dar evident că au văzut ceva în mine din moment ce m-au recomandat la club, au trimis clipuri cu mine și, din fericire, mutarea s-a înfăptuit”, a spus Ngezana într-un interviu pentru ziarul iDiski Times.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare