Răzvan Lucescu a luat decizia finală! Anunțul făcut de PAOK, după ofertele primite

Răzvan Lucescu (55 de ani) a primit mai multe oferte în ultimele săptămâni și a luat o decizie cât se poate de clară.

Răzvan Lucescu rămâne la PAOK

Beșiktaș și Cagliari au fost cele mai interesate de serviciile antrenorului român, care, în cele din urmă, a ales să continue la PAOK. Anunțul i-a aparținut vicepreședintelui Kyriakos Kyriakos, care a dezvăluit că formația din Grecia nu are de gând să accepte vreo propunere pentru tehnicianul care și-a prelungit recent contractul cu încă 3 ani.

„Nu pot confirma existența unor oferte pentru Lucescu. Dar ce pot spune e că îl considerăm un antrenor de top și nu suntem surprinși că rezultatele sale cu PAOK au adus interes pentru el pe piață. 

Din păcate pentru orice echipă interesată, Lucescu și-a prelungit contractul cu noi pe încă trei ani și asta a fost înainte să câștigăm campionatul.

E o dovadă a faptului că îi suntem devotați și invers. Nu ne gândim să acceptăm nicio ofertă pentru el, iar el e pe aceeași lungime de undă cu noi”, a spus oficialul lui PAOK, conform presei elene

Răzvan Lucescu a refuzat-o pe Beșiktaș

Beșiktaș a părut cea mai interesată de Răzvan Lucescu, iar oficialii clubului au făcut pași concreți pentru a-l convinge pe român. Turcii anunță că reprezentanții Hasan Arat și Hüseyin Yücel au venit la București, zilele trecute, pentru a vorbi din nou cu „Generalul”, iar răspunsul acestuia a fost unul cât se poate de clar.

Răzvan Lucescu a respins oferta celor de la Beșiktaș și va continua astfel la PAOK: „Recent, Hasan Arat și Hüseyin Yücel au avut o întâlnire față în față cu Razvan Lucescu în România. Răzvan Lucescu nu a fost de acord să vină la Beşiktaş”, au notat turcii de la Aspor.

În cariera sa de până acum, Răzvan Lucescu le-a antrenat pe FC Brașov, Rapid București, El-Jaish, Petrolul, Skoda Xanthi, Al-Hilal și PAOK Salonic.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare