Răzvan Burleanu, anunț important despre viitorul lui Edi Iordănescu! Ce a spus președintele FRF despre evoluția tricolorilor de la EURO 2024

Odată cu revenirea delegației României înapoi în țară, Răzvan Burleanu (40 de ani) a oferit declarații în privința aventurii de la EURO 2024. Printre subiectele dezbătute, președintele Federației Române de Fotbal a făcut un anunț important despre viitorul selecționerului Edward Iordănescu (46 de ani).

Răzvan Burleanu, „Cea mai bună generație din ultimii 20 de ani”

După o evoluție de senzație la EURO 2024, tricolorii s-au întors înapoi în România. Aceștia au fost întâmpinați de aproximativ 500 de suporteri la baza de la Mogoșoaia.

Prezent și el acolo, Răzvan Burleanu a oferit un moment special pentru declarații. Președintele FRF a avut doar cuvinte de laudă atât pentru selecționerul Edi Iordănescu, cât și pentru elevii săi.

Suntem foarte bucuroși pentru că am reușit să ne îndeplinim obiectivul pe care ni l-am asumat la acest turneu final, și anume, ca prin acest Euro să putem să construim cea mai bună generație din ultimii 20 de ani. Și am reușit! Nu a fost deloc ușor să ne atingem acest obiectiv, știți foarte bine, dar am reușit să o facem!

Și cred că mai e alt aspect extrem de important dincolo de performanța sportivă, că am reușit să îi facem mândri pe români de țara lor și de echipa națională. Iar cred că acest lucru rămâne ca cea mai importantă moșternire a acestui turneu final. Moștenirea reală a Euro 2024.” a transmis președintele FRF.

Viitorul lui Edi Iordănescu va fi decis într-o săptămână

Mai mult de atât, Răzvan Burleanu a fost întrebat despre viitorul incert al lui Edi Iordănescu la echipa națională. Președintele FRF a anunțat că, într-o săptămână, va fi clar dacă acesta va continua pe banca tehnică a României. După dorințele Federației, Iordănescu jr. este favoritul pentru această funcție.

„(n.r. Care sunt diferențele între ceea ce își dorește selecționerul și ceea ce își dorește FRF? De ce nu s-a semnat acel contract?) Nu e absolut nicio diferență. Dacă e să ne uităm, pur și simplu, la cronologia acțiunilor, selecționerul și-a dorit foarte mult ca, pe perioada Euro, să nu mai discutăm despre acest subiect. Noi, ca federație, am respectat acest lucru, pentru că odată ajunși în Germania, obiectivul selecționerul, staffului tehnic, al tuturor, era cu totul altul.

Astfel încât după cum vă spuneam mai devreme, sunt încrezător că în maxim o săptămână, vă putem comunica viitorul lui Edi Iordănescu alături de echipa națională. Planul B e tot Edi Iordănescu!” a mai spus Burleanu.

Mesajul FRF pentru tricolori

După finalul meciului de la Munchen, Federația Română de Fotbal a ținut să transmită un mesaj pentru ”Generația de suflet” condusă de selecționerul Edi Iordănescu (46 de ani).

”Suntem tare mândri de Generația de suflet care a reușit să unească încă o dată românii din toată lumea! Bravo, băieți, pentru tot parcursul de la EURO 2024!

Din toamnă suntem din nou alături de voi să ducem România tot mai sus!”, a transmis FRF.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare