Imagini cu un puternic impact emoțional! Echipa națională a ajuns azi noapte în țară și a fost așteptată la Mogoșoaia de sute de suporteri

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 01:30, echipa națională a României a ajuns înapoi în țară. De acolo, aceștia s-au deplasat spre Centrul de Pregătire de la Mogoșoaia, iar la ora 02:00, când au ajuns acolo, elevii lui Edi Iordănescu au fost întâmpinați de sute de fani.

Fanii sunt alături de tricolori indiferent de oră

După o problemă tehnică apărută în aeroportul din Frankfurit, zborul tricolorilor a fost nevoit să fie cu întârziat, astfel la ora 02:00, jucătorii au ajuns la Centrul de Pregătire de la Mogoșoaia, cunoscut drept Casa Tricolorilor.

Ora târzie nu a fost deloc o piedică pentru suporterii români. Aceștia au așteptat cu mare bucurie autocarul cu elevii lui Edi Iordănescu.

„Nu contează că naționala ajunge târziu. Important e că au unit o țară întreagă și că au reușit să ne strângă și să ne facă să plângem de bucurie. Am trăit meciurile cu intensitate maximă, la meciul cu Belgia chiar am lovit cu pumnul în masă și m-am lovit la mână.” a spus unul dintre suporteri.

Organizarea a fost perfect făcut, iar fanii au fost lăsați să intre în tribuna complexului de la Mogoșoaia, de unde i-au văzut pe jucători în momentul în care aceștia vor ieși pe gazon.

Edi Iordănescu și Nicolae Stanciu au avut un mesaj pentru fanii români

Odată cu sosirea lor Mogoșoaia, Edi Iordănescu și Nicolae Stanciu au simțit să le ofere un mesaj pentru toți suporterii atât prezenți acolo, cât și celor de acasă.

„Vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea voastră. Am simțit-o. Să vă vedem aici la ora asta înseamnă totul pentru noi. Văd foarte mulți copii, însemnă mult, fiindcă vrem să fim exemple bune, vrem să aibă de unde să învețe. Ați fost primul nostru jucător, nu al 12-lea”, a spus Stanciu. „Emoțiile mă copleșeșc mai mult ca înaintea unui meci. Nici nu vă imaginați cât a contat pentru băieți suportul dumneavoastră. Să fim mândri că suntem români.” a transmis selecționerul echipei naționale a României.

După mesaju transmis, idn tribune, s-a auzit la unison și un îndemn pentru Edi Iordănescu. „Nu pleca!”. Mai apoi, fanii și jucătorii au cântat împreună imnul național, „Deșteaptă-te române!”.

Căpitanul Nicolae Stanciu a fost printre favoriții românilor, iar acesta a uimit pe toată lumea fiindcă n-a refuzat niciun autograf și nicio poză oricui i-a solicitat asta. Căpitanul a stat mai mult de 35 de minute pentru a interacționa cu fanii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare