Radu Drăgușin a uitat cum e să mai joci în Premier League. După eşecul lui Tottenham, 2-3 cu Arsenal, fundaşul naţionalei a mai primit o veste proastă

Radu Drăgușin (22 ani) a privit din nou de pe bancă un meci al lui Tottenham. Duminică, Spurs au fost învinşi, 2-3, în derby-ul Londrei, cu Arsenal. Tunarii chiar au condus cu 3-0 la pauză.

Fundaşul naţionalei României s-a aflat la al patrulea meci ca rezervă la Tottenham. La derby-ul cu Arsenal, cuplul de fundaşi centrali ai lui Spurs a fost format din Cristian Romero şi Micky van de Ven.

Rivalul lui Drăguşin pe post a marcat

Vestea proastă pentru Radu Drăguşin este că a marcat Cristian Romero, rivalul său pe postul de fundaş central. Asta îi va face misiunea şi mai grea stopperului de 30 de milioane de euro de a intra în primul „11” la Tottenham.

Ange Postecoglou, antrenorul lui Spurs, a fost extrem de dezamăgit, după eşecul suferit cu Arsenal, 2-3.

„Este dezamăgitor. Le-am permis prea ușor adversarilor să ajungă la poarta noastră, au ajuns acolo de trei sau patru ori și au marcat trei goluri. Pur și simplu este inacceptabil și am plătit preț pentru asta.

Am dat dovadă că putem lupta, dar a trebuit să o facem pentru că nu aveam altă opțiune. Încă nu suntem suficient de puternici, în special într-un moment de tranziție sau la o fază fixă. Le permitem foarte ușor adversarilor să ajungă la poarta noastră”, a declarat Ange Postecoglou.

Motivul pentru care Drăgușin nu a vrut să plece de la Genoa

Titular de drept la Genoa, Radu Drăgușin a luat-o de la zero la Tottenham, acolo unde trebuie să se lupte pentru statutul de titular. Înainte să ajungă în Premier League, internaționalul român a fost urmărit atent și de cluburi precum Bayern Munchen sau Napoli, însă, în cele din urmă, a decis să semneze cu londonezii.

Într-un interviu acordat recent, CEO-ul celor de la Genoa a dezvăluit că Radu Drăgușin nu a vrut să schimbe echipa în această iarnă. Acest lucru s-a întâmplat deoarece românul își dorea foarte mult ca fosta sa formație să-și asigure rămânerea în prima ligă, însă, pus sub presiune din toate părțile, i-a părăsit pe italieni, care sunt pe locul 12 în Serie A.

„A avut timp să se dezvolte, a făcut câteva greșeli la început, dar este un jucător foarte inteligent. De la început a reușit să corecteze acele greșeli și am știut că avem un talent fantastic. Ideea noastră a fost să nu vindem, iar el nu a vrut să plece în ianuarie pentru că era atât de implicat în echipă.

A vrut să se asigure că Genoa își îndeplinește obiectivul pentru acest an și a spus: ‘OK, lasă-mă să rămân până la sfârșitul lunii ianuarie’ Dar nu a fost posibil pentru că a fost prea multă presiune de la Bayern Munchen, de la Tottenham și de la alte echipe”, a spus Andres Blazquez, oficialul de la Genoa.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare