Radu Drăgușin a fost doar începutul! Un alt internațional român ar urma să ajungă în Premier League. Anunțul făcut de impresar

Este posibil ca transferul lui Radu Drăgușin în Premier League, la Tottenham, să fi fost doar începutul, iar în viitorul apropiat și alți internaționali români să ajungă în cel mai important campionat de fotbal din lume.

Cel puțin așa susține Florin Manea, impresarul fundașului central de la gruparea londoneză, cel care a spus că își dorește ca în scurt timp să demareze o colaborare și cu Denis Drăguș, fotbalistul în vârstă de 24 de ani care în prezent este împrumutat de Standard Liege în Turcia, la Gaziantep FK, echipa de care s-a despărțit recent Marius Șumudică.

Impresarul Florin Manea este de părere că Denis Drăguș are potențialul de a-l urma în scurt timp pe Radu Drăgușin în Premier League

Agentul FIFA a ținut să precizeze că îl apreciază pe jucătorul crescut de Academia Gheorghe Hagi, despre care crede că are potențialul de a ajunge într-un orizont nu foarte depărtat de timp să fie transferat de o echipă din jumătatea inferioară a clasamentului din Premier League, înaintând în acest sens și două posibile variante.

„Vorbesc cu Denis, dar mai am şi alte lucruri de făcut. Trebuie să lucrez pentru Albert Guðmundsson de la Genoa, care are o cotă foarte bună acum. Juve şi cei din Anglia, de pe aici…

Am Dina Grameni de la Farul, mă ocup de el şi pentru suma corectă… Drăguş joacă bine. Mi-aş dori, vorbesc mereu cu el, îmi doresc să colaborez cu el. Îmi doresc să îl şi ajut.

Să îl duc într-un loc ca lumea. Eu aş vrea să îl aduc aici, în Anglia. Are valoare de Premier League, dar nu vorbim de top 5. Vorbim de un West Ham, un Crystal Palace.

Eu aşa cred şi deja am avut câteva discuţii. El a mai fost aproape de Stoke City înainte să meargă la Gaziantep. La modul în care se pregăteşte acum şi cum joacă, are o şansă.

Este un jucător care îmi place foarte mult. Destabilizează, a început să şi marcheze. De ce să n-aibă şi el noroc? E şi o chestie de noroc, chiar dacă este şi de valoare.

Să sperăm, să vedem ce se întâmplă. Campionatul European este decisiv pentru el. Dacă joacă bine la European, şansele sunt mari să vină în Premier League. Eu aşa zic”, a spus Florin Manea, potrivit fanatik.ro.

Radu Drăgușin și Denis Drăguș au fost coechipieri la Genoa în a doua parte a sezonului 2022-2023, la finalul căruia „grifonul” a reușit să obțină promovarea în Serie A. Și atunci, atacantul a fost doar împrumutat de la Standard Liege.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare