Prințul Harry, batjocorit public de antrenorul naționalei Angliei! „Cum îl strigăm acum când nu mai are titluri?”

Prinţul Harry a fost luat peste picior de selecţionerul naţionalei de rugby a Angliei, la unul dintre antrenamentele echipei: „Cum e cu schimbările climatice, amice? Cum a fost cu avionul lui Elton John?”.

Aussie Jones, omul care a condus Anglia din 2015 până în 2022, l-a ridiculizat pe Ducele de Sussex după ce acesta a participat la o şedinţă de pregătire.

Prinţul Harry, acuzat de ipocrizie

Harry şi Meghan au călătorit cu un avion care consumă gaz, chiar dacă mai multe zboruri comerciale din Londra circulă în fiecare zi. Elton John a confirmat că a furnizat avionul de lux Cessna cu 12 locuri, care ar fi costat peste 20.000 de lire sterline pentru închiriere, datorită „nivelului ridicat de protecție atât de necesar” al cuplului.

„Nu știu cum îl numim acum. Toate titlurile lui au dispărut, nu-i așa? A fost o dată când stătea acolo și spunea ceva grupului și apoi Eddie a spus: Cum merg schimbările climatice, amice? Cum a fost avionul lui Elton John?”, a povestit unul dintre jucătorii naţionalei de rugby.

Harry a izbucnit în râs

Harry, dar şi martorii scenei au izbucnit în râs, înainte ca Ben – cel mai mare jucător al Angliei de vreodată cu 127 de selecții – să spună: „Tocmai l-am dat pe Eddie de gol. Și pe prințul Harry”.

Harry a devenit „patronul” Federaţiei de Rugby din Anglia în 2016 și al Ligii de fotbal Rugby în 2017 și a fost văzut în mod regulat participând la sesiuni de antrenament și încurajând din tribune.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare