Primul nume important care refuză funcția de director sportiv la Dinamo. Este luat în calcul pentru președinția FRF

Primul nume important care refuză funcția de director sportiv la Dinamo este reprezentat de Vlad Munteanu, fost fotbalist la echipa din „Ștefan cel Mare” și în prezent manager operațional în cadrul Federației Române de Fotbal.

După cum se știe deja destul de bine, administrația condusă de Andrei Nicolescu și-a propus de ceva timp, în principiu odată cu numirea lui Zeljko Kopic în funcția de antrenor principal, să numească un director sportiv, funcție care nu se mai regăsește în organigrama clubului alb-roșu din momentul despărțirii de Gabriel Glăvan, cel care s-a ocupat de campania de achiziții din vara anului trecut.

Primul nume important care refuză funcția de director sportiv la Dinamo este Vlad Munteanu

Inițial, s-a vehiculat că s-ar încerca aducerea unui conațional al lui Kopic pentru acest rol, doar că acest scenariu nu a mai avansat deja de ceva timp. Așa s-a ajuns ca în ultimele zile să se vorbească în spațiul public despre variante precum Mario Nicolae, în prezent director sportiv la Vejle, club din Danemarca, Gabi Tamaș sau Vlad Munteanu.

Doar că se pare că prima soluție ar fi una destul de realistă, întrucât omul care a mai îndeplinit această funcție la Dinamo în trecutul apropiat, ar avea un salariu destul de mare la gruparea daneză, fiind vorba despre o sumă care nu ar putea fi egalată în prezent de „câini”. Mario Nicolae este cel care s-a ocupat de transferurile făcute de dinamoviști în a doua parte a sezonului 2020-2021, iar jucătorii aduși de el, cum ar fi de exemplu fundașul central Raul Albentosa, au dat un randament foarte bun atunci, într-un timp foarte scurt, și au pus umărul din plin la salvarea echipei de la retrogradare, într-o situație, ca și acum, destul de delicată, sub comanda lui Dusan Uhrin Jr.

Întrucât s-ar părea că scenariul revenirii lui Mario Nicolae în funcția de director sportiv la Dinamo este destul de puțin plauzibil în acest moment, conducătorii clubului alb-roșu s-ar fi reorientat rapid spre Vlad Munteanu.

Fostul fotbalist al „câinilor” ar fi bine plasat în cursa pentru preluarea șefiei FRF

Doar că pare că și această variantă este una nerealistă în prezent, pentru că, potrivit prosport.ro, fostul fotbalist nu ar lua sub nicio formă în calcul acum o astfel de posibilitate, el fiind destul de bine plasat în cursa pentru preluarea președinției FRF, după ce Răzvan Burleanu va renunța la acest rol.

Așadar, în acest context, ar părea că principalul favorit pentru preluarea în scurt timp a aceste funcții la Dinamo ar fi în acest moment Gabi Tamaș, cel care s-a retras din activitatea de fotbalist cu doar aproximativ patru luni în urmă, ultima dată evoluând pentru Concordia Chiajna.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare