Primul mare nume dorit de Neil Lennon la Rapid. A rămas liber de contract şi poate fi folosit pe trei posturi

Neil Lennon a conturat campania de achiziţii a Rapidului, iar acum aşteaptă ca Dan Şucu să-şi dea OK-ul privind tranferurile. Printre numele vizate de antrenorul nord-irlandezul este şi cel al lui Adam Matthews (32 de ani).

Acesta este un galez ce a rămas liber de contract după aventura la Omonia Nicosia.

Adam Matthews poate juca pe trei posturi

Adam Matthews s-a despărțit joi de Omonia Nicosia, iar jurnaliștii din Scoția scriu că fostul internațional galez ar putea ajunge la Rapid, dar are și variante din Anglia.

Fotbalistul cu 14 partide în naţionala Ţării Galilor poate acoperi trei posturi: fundaş dreapta, stopper şi mijlocaş defensiv. Mai are în CV echipe precum Celtic, Sunderland, Bristol și Charlton. În 2012, l-a ţinut bine în marcaj pe Lionel Messi într-un meci Celtic – FC Barcelona, 2-1, din UEFA Champions League.

Matthews a fost un jucător important la Omonia, în sezonul revent încheiat, conform Digisport. În primul sezon a înregistrat 37 de apariții, iar anul acesta a jucat în 38 de partide. El are în CV și 14 partide în naționala Țării Galilor.

Răzvan Lucescu are un sfat pentru Neil Lennon

Răzvan Lucescu (55 de ani) are un sfat pentru noul antrenor al Rapidului. Înainte să lupte pentru un trofeu, Neil Lennon (52 de ani) ar trebui să câștige ceva mult mai de preț, este convins fostul tehnician din Giulești.

Înaintea de a reveni în Grecia, Lucescu Jr a cucerit Liga Campionilor Asiei alături de Al Hilal. Suficiente argumente pentru a ști ce îl așteaptă pe nord – irlandezul Neil Lennon la Rapid.

”Sincer, este greu să-ți răspund despre cum va fi mandatul lui Neil Lennon la Rapid. Doar el știe cum va fi. Nu ne putem pune în pielea altui om. Și nu e simplu. Mai ales că am realizat și eu, de multe ori, cât de dificilă este munca de antrenor, apoi ceilalți stau și vorbesc, analizează…

Singurul lucru pe care îl pot spune despre această nouă experiență de la Rapid este ceva ce am făcut și eu, ca străin: omul vine și se luptă să câștige respectul țării respective”, a spus Răzvan Lucescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare