Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Daniel Niculae a fost ridicat de „mascaţi” şi dus la audieri

Daniel Niculae (41 de ani) este omul zilei în fotbalul românesc. Din păcate pentru el, din punct de vedere negativ.

Preşedintele Rapidului a fost ridicat de „mascaţi”, joi dimineaţă, şi dus la audieri, fiind suspectat că ar fi ajutat galeria Rapidului cu achiziționarea materialelor pirotehnice, ce au fost desfăşurate pe Arena Naţională, la meciul cu FCSB.

28 de mandate de aducere

Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților. Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale! Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri.

Marius Şumudică, unul dintre apropiaţii galeriei Rapidului, dar care se află în relaţii „reci” cu Daniel Niculae, după ce acesta din urmă a „votat” pentru aducerea lui Cristiano Bergodi pe banca giuleştenilor, a reacţionat pe marginea acestui subiect.

„Nu am eu treabă, nu mă interesează, eu sunt antrenor de fotbal, nu e treaba mea să-mi dau cu părerea”, a spus Şumudică pentru Sportpesurse.ro.

Daniel Niculae, puse sub acuzare

În dosarul instrumentat de DIICOT şi în care este implicat şi Daniel Niculae, 17 persoane au fost puse sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi distrugere.

Daniel Niculae e suspectat că ar fi complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion. La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare