Previziunea șoc a lui Dumitru Dragomir despre Gigi Becali: „Nu îi dă papucii, dar dacă pleacă o să găsească altul”

Dumitru Dragomir a discutat despre cea mai recentă problemă cu care se confruntă Gigi Becali, anume plecarea lui Risto Radunovic de la FCSB. „Oracolul din Bălcești” este de părere că milionarul din Pipera trebuie să îl păstreze pe fotbalistul muntenegrean, având în vedere prestațiile pe care acesta le-a etalat în tricoul roș-albaștru.

Risto Radunovic a ajuns la FCSB în iarna anului 2021, după ce a fost transferat de la Astra Giurgiu în schimbul sumei de 400.000 de euro.

Dumitru Dragomir și-a exprimat părerea despre situația cu care se confruntă Gigi Becali: „Gigi îi dă și o primă”

Radunovic a șocat în momentul în care a anunțat că vrea să plece de la FCSB, după primul meci din play-off, contra covăsnenilor de la Sepsi. Bucureștenii s-au impus, scor 2-1, astfel reușind să se distanțeze la șapte puncte de principalele urmăritoare, Universitatea Craiova și Rapid.

Gigi Becali a oferit o reacție uluitoare, după afirmațiile jucătorului din Muntenegru: „Radunovic… omul a venit la mine acum cinci-șase luni, că el pleacă. Păi, cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?

Păi, nu, că el pleacă. Dacă ai contract, cum să pleci? A venit la mine la palat. Salut, salut, eu vrea să plec. Unde pleci, mă?”.

În ciuda situației tensionate din tabăra roș-albaștrilor, Dumitru Dragomir este de părere că Gigi Becali îi va prelungi contractul lui Radunovic. Înțelegerea fundașului lateral cu cei de la FCSB expiră la iarnă. „Mitică de la Ligă” i-a lăudat calitățile jucătorului, afirmând că este „cel mai bun fundaș stânga din țară”.

„Nu îi dă papucii. Fac pariu că îi dă și o primă pentru cum a jucat și la cât de corect a fost băiatul acesta. E cel mai bun fundaș stânga din țară. De departe așa e. E și serios. Dacă pleacă, găsește Gigi. E greu de jucat la Steaua (n.r. FCSB). E pierdere foarte mare Radunovic. Enorm. Da, l-aș ține și i-aș dubla și contractul”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro

De la ce a pornit dorința lui Radunovic de a pleca

Fundașul lateral din Muntenegru a fost deranjat de o declarație apărută în spațiul public. Autorul? Chiar patronul echipei. Gigi Becali a vorbit despre Radunovic, fiind de părere că este un fotbalist bun, dar se pierde în momentele în care încearcă să fenteze adversarii.

Mai mult decât atât, patronul roș-albaștrilor a afirmat că nu cunoaște detalii despre contractul fotbalistului, neștiind data la care înțelegerea acestuia ar urma să expire.

„Radunovic este jucător bun, dar prea driblează pe acolo. Nu ştiu dacă o să îi prelungesc contractul. Habar n-am. Nici nu ştiu când expiră. Nu ştiu despre contractul lui!”, a spus Gigi Becali, conform sursei de mai sus.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare