Postul blestemat la FCSB. Jucătorii care evoluează acolo cad ca spicele: se accidentează grav, se ceartă cu Becali sau reziliază

FCSB, liderul din Superligă, are mari probleme cu postul de fundaş stânga. Clubul patronat de Gigi Becali a încercat mai multe variante pe această poziţie, în ultimii ani, însă doar una dintre ele a funcţionat: Risto Radunovic (31 de ani).

Acum, şi muntenegreanul a intrat într-un soi de conflict cu conducerea, după ce a aunţat că doreşte să plece la vară.

Fundaşul stânga, o misiune imposibilă pentru FCSB

Până la Radunovic, roş-albaştrii au avut mari dificultăţi să securizeze acest post din defensivă, iar acum, din vara lui 2024, vor rămâne din nou descoperiţi acolo.

Cristi Ganea, cel care a fost „dublura” muntenegreanului în toamnă, şi-a reziliat acordul cu gruparea bucureşteană, şi a semnat cu Farul. Oricum, abia apucase să evolueze câteva minute la liderul campionatului, pentru că Gigi Becali nu era convins de calităţile jucătorului de 31 de ani.

La ultima sa aventură la Constanța, fotbalistul a evoluat sub formă de împrumut de la Athletic Bilbao, iar „Regele” îl numea „jucător mare” în momentul despărțirii.

Ionuț Panțîru este un alt fundaş stânga din lotul FCSB-ului. Doar că el nu este complet refăcut, după ce a stat 2 ani şi jumătate pe tuşă din cauza unei accidentări. A adunat 19 minute în două apariții, apoi ”a dispărut”.

”Ionuț Panțîru, normal, nu ar trebui să mai joace fotbal după tot ce s-a întâmplat. Dar el… Toată suferința și munca pe care o face el… Mi-a zis Mihai (n.r.- MM Stoica) că se duce și se antrenează singur. Eu spun că va face Dumnezeu o minune cu ăsta și va fi din nou un jucător bun. Pentru chinul și seriozitatea lui. Eu cred în Panțîru!”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.

„Improvizaţiile”, cu probleme

Ovidiu Popescu, zis şi „Lampard”, un alt jucător care poate evolua, ca improvizaţie, pe postul de fundaş stânga, va pleca de la FCSB în această vară.

„Ovidiu Popescu e un jucător care îţi acoperă orice poziţie. Eu spun că dacă Ovidiu Popescu nu-şi va prelungi cu noi şi va rămâne liber, va avea oferte de la mai mult de jumătate din prima ligă”, a spus MM Stoica.

Alexandru Pantea (20 ani) e în cârje. O accidentare groaznică i-a încheiat sezonul jucătorului roș-albaștrilor, care poate spera să revină cel mai devreme peste șase luni. Şi el ar fi funcţionat, oricum, tot ca o improvizaţie pe postul de fundaş stânga.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare