Gigi Becali și Mihai Stoica, ”despărțiți” de contractul lui Radunovic. Ce se întâmplă cu fundașul FCSB, după ce a făcut scandal la TV

Mihai Stoica (58 de ani) a vorbit despre viitorul lui Risto Radunovic (31 de ani) la FCSB. Fundașul stânga a anunțat după victoria cu Sepsi, 2-1, că se gândește la o soluție pentru a pleca.

Risto Radunovic i-a băgat în ședință pe Gigi Becali și Mihai Stoica. „Vreau să termin campionatul și să caut o soluție să plec”, a spus muntenegreanul duminică seara. La miezul nopții, Gigi Becali a reacționat în stilul caracteristic. ”Cu ce pleci tu, mă, cu trenul sau cu autobuzul?”. Omul de afaceri a anunțat și prețul pentru care îi va da drumul fundașului.

Mihai Stoica, despre contractul lui Risto Radunovic

În discuție a intervenit și Mihai Stoica. Managerul spune că declarația jucătorului a fost scoasă din context. MM este convins că Gigi Becali a uitat detalii din negocierile cu muntenegreanul.

„Declarația lui Radunovic e scoasă din context. El a spus că și-ar dori să câștige campionatul și să găsească o soluție să plece dacă are o ofertă bună. Dacă are, pleacă. Dacă nu, eu cred că-i vom face o propunere de prelungire a contractului, care se termină în iarnă.

Eu l-aș ține. Am discutat de multe ori cu Gigi. Și am vorbit și cu Risto, dar poate a uitat. El a cerut o mărire a contractului actual, iar Gigi nu a fost de acord.

Gigi a mărit salariile lui Coman și Olaru pentru că a mărit și durata contractului. Dar nu se poate ca toți să bată la ușa lui și să spună «Vreau un contract mai mare»”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

”Radunovic este cel mai bun din România”

Contractul lui Radunovic expiră la finalul acestui an. Mihai Stoica spune că va încerca să susțină cauza jucătorului în fața lui Gigi Becali.

”Pentru mine, e cel mai bun fundaș stânga din România. Și nu vreau să mă gândesc că nu va prelungi. Nu cred că nu există cineva care să nu vrea să plece.

Cine spune că nu vrea să plece e un mincinos notoriu. Și eu vreau să plec la Inter. Dar nu mă vrea. Toată lumea vrea să plece la mai bine. Eu vreau să continue. Și antrenorii vor. E un model pentru tineri, își face treaba bine. Va pleca doar dacă primește o ofertă mai bună”, a mai spus Stoica.

„Radunovic a venit la mine acum 5-6 luni, că el pleacă. «Cu ce pleci, cu trenul sau autobuzul? Bine mă, pleci, dar cu trenul?». Așa i-am spus. Păi ce să-i spun? Dacă are contract?
Gigi Becali

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare