Planul lui Radu Drăgușin. Fundaşul naţionalei ştie cum să-l convingă pe Ange Postecoglou să se bazeze mai mult pe el

Radu Drăgușin, fundaşul de 30 de milioane al celor de la Tottenham, n-a jucat încă titular pentru formaţia din Premier League, dar speră ca lucrurile să se schimbe în curând.

Stoperul nostru are şi un plan prin care să-l convingă pe antrenorul Ange Postecoglou să se bazeze mai mult pe el.

Drăguşin trage suplimentar la sală

Deşi venea din postura de titular la Genoa și la echipa națională a României, internaţionalul nostru nu a prins un loc în primul ”11” la Tottenham. Iar englezii sunt de părere că acest lucru este puțin probabil să se întâmple prea repede.

”A fost un jucător fantastic în Serie A. Înțeleg că este destul de relaxat relativ la statutul său de la Tottenham.

Este conștient că Spurs nu mai au multe meciuri de disputat în acest sezon și că, practic, nu există ocazii numeroase pentru jucătorii de rezervă.

Drăgușin vine într-un campionat nou, iar cuplul de fundași centrali este foarte bine închegat.

Romero și Van de Ven joacă bine, sunt sănătoși și au evitat suspendările, astfel că doar în momentul în care va apărea o problemă cu unul dintre ei Postecoglou va face apel la Drăgușin.

Fotbaliștii cu un salt mare în carieră nu încep mereu să joace imediat.

Drăgușin ar putea lua ca exemplu cazul lui Cristian Chivu. Când s-a transferat la Ajax, în 1999, nu a jucat în primele luni și a trebuit să fie răbdător.

Asta nu l-a împiedicat să aibă o carieră formidabilă, în care a cucerit inclusiv Champions League”, a declarat jurnalistul Pitt-Brooke, conform tbrfootball.com.

Toată lumea e în continuare cu ochii pe el. Suporterii formaţiei de pe White Hart Lane au postat imagini cu internaționalul român la sala de forță.

Jurnaliștii de la Football London scriu că antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, va opera mai mult schimbări în primul 11 chiar de la meciul cu Crystal Palace.

Drăgușin n-a mai fost rezervă de la Juventus

Se pare că oricum Ange Postecoglu i-a mărturisit încă din momentul transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham că acest nu va intra direct titular.

”Mi-a zis că nu îl transferă să fie rezervă, însă nici îl va pune să joace imediat titular. Trebuie să-și câștige acest loc. L-am întrebat pe Ange în conferința de presă despre Drăgușin și mi-a spus ‘Dacă voia doar să joace, putea să rămână la Genoa’.

Trebuie s-avem în vedere faptul că la Juventus, când a apărut la prima echipă, îi avea acolo rivali pe post pe Leonardo Bonucci și Giorgio Chiellini, deci se poate afirma că este obișnuit cu provocările. Eu cred că va fi în regulă”, a mai afirmat jurnalistul Charlie Eccleshare.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare