Philip Otele, „călăul” lui Dinamo! După două goluri contra „câinilor”, Otele a ajuns la cota 11 în topul marcatorilor din Superliga

Philip Otele a fost „călăul” lui Dinamo, după cele două goluri reușite în meciul disputat de CFR Cluj pe teren propriu, în compania fotbaliștilor pregătiți de Zeljko Kopic, în runda a 27-a a Superligii. CFR Cluj s-a impus cu 4-0, după patru reușite în repriza secundă.

„Câinii” s-au prăbușit în a doua parte a jocului, iar elevii lui Adrian Mutu nu au stat pe gânduri, marcând de patru ori în 30 de minute. Bîrligea a deschis scorul, în minutul 52, iar Muhar a mărit diferența, 16 minute mai târziu. Celealte două goluri au fost marcate de Philip Otele, în minutele 79 și 82.

Philip Otele, „călăul” lui Dinamo!

Atacantul nigerian al celor de la CFR Cluj continuă forma excelentă arătată în acest sezon, ajungând pe locul doi în topul marcatorilor din Superliga, în urma celor două reușite din meciul cu Dinamo, disputat de clujeni pe teren propriu.

Jucătorul din compartimentul ofensiv pregătit de Adrian Mutu a ajuns la cota 11 în acest sezon, fiind la 3 goluri în spatele lui Darius Olaru, mijlocașul de la FCSB.

Otele a punctat în finalul partidei cu Dinamo, în minutele 79 și 82, stabilind scorul final: 4-0 pentru CFR Cluj. La pauză, tabela indica scorul de 0-0, după o primă repriză bună a fotbaliștilor lui Kopic. Totul s-a modificat odată cu startul părții secunde, când Bîrligea a înscris pentru 1-0, în minutul 52.

Echipe de start la CFR Cluj – Dinamo

CFR Cluj (4-3-3): R. Sava – Cr. Manea, Boben, Ajeti, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele
REZERVE: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Abeid, M. Ilie, Aussi, Filip, Fica, Avounou, Serebe, Michael
ABSENȚI: Kresic, El Kaddouri (accidentați)
ANTRENOR: Adrian Mutu

DINAMO (3-4-3): Golubovic – Edgar Ie, Velkovski, Patriche – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Ilic, Abdallah, Goncalo
REZERVE: Railean, Began, Selmani, D. Irimia, Neagu, Bani, Grigore, Al. Irimia, N. Roșu, Costin
ABSENȚI: Politic, Amzăr, Milanov, Homawoo(accidentați)
ANTRENOR: Zeljko Kopic

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu (Cluj)
Arbitru: Andrei Florin (Târgu Mureş)
Asistenți: Alexandru Vodă (Alba Iulia), Mihăiță Necula (Bucureşti)
Arbitru VAR: Sebastian Colţescu (Bucureşti). Asistent VAR: Iulian Dima (Bucureşti)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare