Pep Guardiola, reproșuri dure la adresa celui mai scump fotbalist din istoria clubului! Marele antrenor iberic nu l-a cruțat pe Jack Grealish, după Manchester City – Arsenal

Pep Guardiola, uriașul manager spaniol de pe banca „cetățenilor”, nu l-a menajat pe Jack Grealish, după Manchester City – Arsenal. Jucătorul de atac al trupei de pe Etihad Stadium a fost achiziționat în vara anului 2021, pentru o sumă de-a dreptul amețitoare, de 117.5 milioane de euro, de la Aston Villa.

Manchester City și Arsenal au remizat pe Etihad, scor 0-0, în derby-ul rundei cu numărul 30 din Premier League. Astfel, Liverpool a profitat de situație, ajungând pe primul loc. „Cormoranii” au revenit senzațional în duelul cu Brighton, câștigând cu 2-1.

Pep Guardiola, fără milă față de Jack Grealish după Manchester City – Arsenal

Ulterior derby-ului din campionatul Angliei, managerul spaniol al celor de la Manchester City a declarat că Liverpool este favorita la titlu, având în vedere avansul pe care îl are în clasament, de trei puncte.

La finalul duelului cu Arsenal, Pep Guardiola a intrat pe teren pentru a-i felicita pe „tunari”. După interacțiunea cu jucătorii londonezilor, a mers direct la Jack Grealish, cel mai scump transfer din istoria lui Manchester City. Englezul a fost introdus pe teren în minutul 61. Guardiola a fost surprins reproșându-i anumite lucruri fotbalistului.

La două zile după meci, ibericul a primit o întrebare legată de acel moment. Managerul spaniol a ales să fie ironic în momentul oferirii răspunsului.

„Am făcut-o pentru camere, pentru ego-ul meu. Sunt faimosul din echipă, iar dacă apar pe camere pot dormi liniștit, deoarece am o satisfacție incredibilă”, a declarat Pep Guardiola, după derby-ul cu Arsenal

Ce a declarat Guardiola după meciul cu „tunarii”

„Când o vezi pe Liverpool jucând, am spus că nu putem avea 10 puncte în faţă, când vezi Arsenal jucând, nu putem avea 16 puncte în faţă, sunt foarte bune. Jurgen (Klopp) şi Mikel (Arteta) au echipe excepţionale. Dar, totuşi, suntem acolo. Deci, vrem să câştigăm? Da. Jucăm pentru a câştiga? Da. Am creat mai multe şanse (duminică)? Nu. Au creat ei mai multe? Nu.

A fost un joc foarte strâns, da. A fost o bătălie, da. Sunt mulţumit, le-am spus băieţilor să nu fie trişti. Mai sunt nouă jocuri, vom vedea ce se va întâmpla. Singurul lucru pe care îl putem face este să ne reîmprospătăm mintea, picioarele pentru meciul de miercuri, cu Aston Villa”, a adăugat Pep Guardiola.

  • Arsenal a reușit o performanță pe Etihad Stadium, aceea de a nu primi gol. Manchester City marcase în precedentele 47 de meciuri de pe teren propriu, din Premier League.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare