Părăsit de Simona Halep, Toni Iuruc e o umbră a bărbatului fatal de altădată! Omul de afaceri nu se mai regăsește după mariajul eșuat

Toni Iuruc se concentrează pe afaceri şi, probabil, încearcă şi acum să uite de căsnicia eşuată cu Simona Halep. Bărbatul de 44 de ani aleargă de la o locaţie la alta, iar, recent, a fost observat la Casa Albă.

Nu ne referim la reşedinţa lui Joe Biden, ci la un restaurant din Băneasa.

A vorbit cu muncitorii de pe şantier

Acest local a fost foarte popular pe vremea comuniştilor. Acum, restaurantul se află în revonvare, iar Toni Iuruc a fost pe şantier. Mulţi s-au întrebat dacă fostul soţ al Simonei Halep a cumpărat afacerea, dar, de fapt, localul îi aparţine unui văr de-ai săi.

Omul de afaceri a apărut îmbrăcat într-o vestimentaţie casual, formată dintr-o cămașă bleu, o pereche de pantaloni crem și o geacă subțire deasupra.

Nu, nici vorbă să cumpăr, afacerile pe care le am merg foarte bine. Am fost la un văr de-ai mei, care are locul încă dinainte de Revoluție. Am discutat cu muncitorii și atât”, a declarat Toni Iuruc pentru cancan.ro.

Cum l-a lăsat Simona Halep pe Toni Iuruc fără o afacere

În 2022, Simona şi fostul ei partener au devenit și parteneri de afaceri, iar după despărțire, firma pe care au înființat-o a ajuns în portofiul familiei Halep.

Societatea Yucatan Bay SRL Constanța are ca obiect de activitate operațiuni în industria ospitalității. Fratele Simonei, Halep Nicolae, deține 90% din capitalul social, alături de Stambuli Nicolae – 10% care este și administrator.

Jucătoarea este acționar, cu 80%, în societățile SH Resort SRL și New Imob Concept SRL, alături de fratele Nicolae Halep care este și administrator.

Cum se implică Simona Halep în afacerile familiei, AICI.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare