Oțelul lui Dorinel Munteanu vrea în Europa: ”Am depus documentele! Avem speranțe mari”

Suporterii gălățeni au început să viseze frumos după ultima veste venită dinspre clubul lor de suflet, Oțelul.

Conducătorii clubului au făcut toate eforturile pentru a obține licența de cupele europene, pentru sezonul 2024/2025.

Oțelul vrea în Conference League!

Dacă la începutul sezonului părea o himeră, acum, lucrurile nu mai par chiar așa. Gălățenii sunt la doar câteva meciuri distanță de o participare în cupele europene, sezonul următor.

Oțelul Galați s-a calificat în semifinalele Cupei României, unde o va înfrunta pe Universitatea Cluj în dublă manșă. Dacă se va califica, apoi va câștiga trofeul în fața Corvinului sau a celor de la Voluntari, Oțelul va avea dreptul de a evolua în preliminariile Conference League 2024/2025.

Dorinel Munteanu și oamenii din din conducerea clubului au făcut tot posibilul pentru a întocmi corect dosarul pentru cupele europene, iar primul semnal este că treaba a fost realizată exemplar.

Am depus toate documentațiile și avem speranțe mari că o vom lua. Noi am depus licența și, repet, cred că avem șanse mari să o luăm”, a declarat Cristi Munteanu, președintele Oțelului, conform fanatik.ro.

Dacă nu va prinde locul de Europa prin câștigarea Cupei României, Oțelul Galați mai are o șansă: prin câștigarea celor două baraje de Europa. Un loc în preliminariile Europa League.

În acest moment, Oțelul Galați se află pe locul 9, cu 23 de puncte, cu șanse mari să câștige play-out-ul. Profitând și de faptul că UTA Arad, Hermannstadt și Petrolul nu au aplicat pentru licența de Europa, gălățenii mai sunt conștienți de ocazia foarte mare pe care o au și își vor juca șansele până la capăt.

  • Clasament play-out: 7. UTA, 8. U Cluj, 9. Oțelul, 10. Hermannstadt…

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare