Oltenii lui Mihai Rotaru, desființați în direct: „Ce analize tot faceți?”

Oltenii lui Mihai Rotaru au fost desființați în direct de Basarab Panduru, ca urmare a victoriei chinuite obținute de echipa antrenată de Ivaylo Petev pe teren propriu în fața celor de la FC Voluntari, scor 2-1.

Succesul Universității Craiova a venit abia în minutul 84, în urma unui gol marcat de Denil Maldonado cu o lovitură de cap în urma unei centrări excelente furnizate de Alexandru Mitriță, iar jocul prestat de gruparea din Bănie nu a încântat.

Oltenii lui Mihai Rotaru, desființați în direct de Basarab Panduru după meciul cu FC Voluntari

La finalul partidei de pe stadionul „Ion Oblemenco”, fostul internațional român a făcut o analiză destul de dură asupra nivelului arătat de Universitatea Craiova și a apreciat în primul rând că a avut impresia pe final de meci că nici măcar oltenii nu mai credeau că se pot impune în acest joc.

De asemenea, Basarab Panduru a vorbit și despre modul în care este gestionată partea sportivă la clubul alb-albastru și a ținut să îi „taxeze” pe conducători pentru discursul abordat de ei foarte frecvent în spațiul public, în care se subliniază mereu în situații complicate că se va face o analiză, în urma căreia se vor trage anumite concluzii, cu scopul îmbunătățirii parcursului echipei.

Universitatea Craiova câştigă pe final de meci, nu se mai aşteptau. Trăiesc destul de periculos. Craiova nu mă convinge, au avut nevoie de victoria asta pentru poziţia în clasament. Nu te convinge, linia de fund are o problemă, joacă prea sus.

Parcă tot timpul au probleme şi ajungi să suferi cu Voluntari. Voluntari care nu reuşeşte să marcheze niciun gol, doar din penalty.

Dar până la urmă cei de la Craiova tot fac analize, cheamă doctorul, dar nu dau drumul la operaţie. E mereu doctorul, tot timpul. Ce tot timpul facem analize? Tot căutăm vinovatul.. ce analize tot faceţi”, a spus Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Acționarul majoritar al Universității Craiova a fost nemulțumit de arbitraj la finalul partidei

Fără îndoială că aprecierile destul de dure venite din partea lui Basarab Panduru l-au vizat într-o anumită măsură și pe Mihai Rotaru, cel care la finalul jocului de luni seară s-a îndreptat mai degrabă asupra manierei de arbitraj decât față de jocul echipei antrenate de Ivaylo Petev.

E o victorie amară. Nu vom mai vorbi despre fotbal, doar despre arbitraj. Am încercat să avem un dialog decent în spațiul public. Ce s-a întâmplat în seara asta, ce s-a întâmplat la Botoșani, cu Farul, depășește orice.

E același arbitru care la meciul cu UTA, când Bancu a pierdut un dinte, el nu a dat fault. Să îi fie rușine pentru modul în care a arbitrat și pentru ce a făcut la venirea pe «Ion Oblemenco».

Nu este normal! Cojocaru și Radu Petrescu depășesc mereu măsura pe «Oblemenco». Rușinos! Maniera întreagă de arbitraj o acuzăm. Voluntari n-a existat și prin două faulturi îi bagă în joc”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare