„Du-te, Dică, du-te!”. Mihai Rotaru l-a ironizat pe Nicolae Dică și a făcut scandal din cauza arbitrajului. „Lumea vede că nu e penalty”

Universitatea Craiova a obținut prima victorie din acest campionat, după ce s-a impus cu 2-1 în meciul cu FC Voluntari, dar Mihai Rotaru a făcut scandal la finalul partidei. Patronul oltenilor a criticat dur brigada de arbitri și a spus că centralul Adrian Cojocaru a greșit când le-a acordat oaspeților o lovitură de la 11 metri.

Mihai Rotaru, furios din cauza arbitrajului la finalul meciului Universitatea Craiova – FC Voluntari

Universitatea Craiova a câștigat cu 2-1 duelul cu FC Voluntari și se află pe locul 4 în SuperLiga României la șase puncte de locul trei. Oaspeții au egalat dint-o lovitură de la 11 metri și au primit încă una pe final, dar decizia a fost întoarsă de arbitrul Cojocaru, după de a consultat camera VAR. Nicolae Dică a spus că portarul Popescu l-a lovit în careu pe Carnat și a fost ironizat de Mihai Rotaru.

„L-am ascultat pe domnul Dică, era foarte revoltat. Am doar un mesaj pentru dânsul: «Du-te, Dică, du-te!» (n.r. aluzie la expresia folosită de Mihai Mironică în comentariul meciului Dinamo Kiev – FCSB, din 2006).

Dacă la faza din minutul 96 ar fi fost cel mai mic contact între portar și atacant, VAR-ul nu ar fi putut să mai întoarcă”, a declarat Mihai Rotaru.

Patronul oltenilor este convins că echipa lui este vânată de arbitrii și a enumerat mai multe faze în care consideră că a fost clar dezavantajată.

„E o victorie amară. Nu vom mai vorbi despre fotbal, doar despre arbitraj. Am încercat să avem un dialog decent în spațiul public. Ce s-a întâmplat în seara asta, ce s-a întâmplat la Botoșani, cu Farul, depășește orice.

E același arbitru care la meciul cu UTA, când Bancu a pierdut un dinte, el nu a dat fault. Să îi fie rușine pentru modul în care a arbitrat și pentru ce a făcut la venirea pe «Ion Oblemenco».

Nu este normal! Cojocaru și Radu Petrescu depășesc mereu măsura pe «Oblemenco». Rușinos! Maniera întreagă de arbitraj o acuzăm. Voluntari n-a existat și prin două faulturi îi bagă în joc”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Rapid, FCSB, CFR Cluj, clasamentul echipelor avantajate de arbitraje

Mihai Rotaru a făcut și un clasament al formațiilor pe care arbitrii „le iubesc” cel mai mult

„Noi avem făcută propria noastră ierarhie cu greșelile pro. Pe primul loc e Rapid, pe locul 2 este FCSB, apoi CFR Cluj și noi. Atunci ne dăm noi la o parte și să pună clasamentul doar cu primele 3, Rapid, FCSB și CFR. Dacă o punem și pe Farul ia cu brio primul loc”, a mai afirmat patronul formației Universitatea Craiova.

Bairam, Popescu și Maldonado au marcat golurile din partida CS Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1, din etapa cu numărul 27 din SuperLiga României.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare