Oltenia s-a aprins! Până şi Adrian Mititelu l-a atacat pe Edi Iordănescu din cauză că l-a lăsat pe Alex Mitriţă acasă

Edi Iordănescu a luat decizia de a-l lăsa pe Alex Mitriţă în afara lotului pentru EURO 2024. Absenţa jucătorului de 29 de ani de la CSU Craiova a fost contestată până şi de Adrian Mititelu, patronul rivalei din oraş.

Omul de afaceri a făcut chiar o paralelă cu destinul pe care l-a avut Gică Craioveanu în 1994.

Mititelu a atacat familia Iordănescu

Relaţiile reci dintre Edi Iordănescu şi Alex Mitriţă s-au confirmat încă o dată. Atacantul care a marcat 16 goluri în acest campionat nu face parte din lotul pe care tricolorii îl deplasează la EURO 2024.

”După 30 de ani, din nou o nedreptate!

În 1994, cu ocazia turneului final nord-american, Gică Craioveanu, jucătorul FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, golgheterul ROMÂNIEI în sezonul 93-94, și un sportiv în mare formă la acel moment, era lăsat acasă de selecționerul de atunci, Anghel Iordănescu. Dl. Iordănescu a preferat, în dauna lui Gică, să-l includă în lotul pentru America pe mai puțin talentatul Marian Ivan.

După 30 de ani, cu IORDĂNESCU JR la timonă, un alt jucător oltean, Alexandru Mitriță, este ignorat nemeritat, deși se afla într-o formă foarte bună la echipa lui de club, chiar dacă această echipă nu este Știința, cum eronat are impresia Alex.

Mitriță este un fotbalist care în mod firesc ar fi trebuit să fie acolo printre tricolori, dacă ar fi contat forma sportivă și calitățile tehnice evidente ale jucătorului.

Din păcate, cred că au primat fenomene și criterii ce țin de lucruri fără vreo legătură cu echitatea și meritul sportiv”, a postat Adrian Mititelu pe Facebook.

Alex Mitriță va pleca şi de la Universitatea Craiova

Dezamăgirea legată de echipa naţională îl poate convinge pe jucătorul care a marcat 16 goluri în sezonul recent încheiat să plece din Superligă. Patronul oltenilor a admis că Mitriţă s-ar putea despărţi de Craiova.

„Mitriță este trist, avea speranțe. Chiar dacă el le ascundea, el avea speranțe. Am discutat cu el, bineînțeles, și i-am zis: ‘Ai o ultimă reprezentație de gală duminică, du-ne în Europa.’ El se va pune pe picioare pentru că este bărbat și eu sper ca publicul să vină la stadion nu doar pentru această posibilă prezență în cupele europene, cât și pentru Alex.

Ar putea să fie ultimul său meci la Craiova. În această perioadă. S-ar putea întoarce în viitor. Se va discuta. Există o probabilitate să plece. Nu discutăm acum. Poate să fie și Europa de Vest, poate să fie zona Golfului, Arabia Saudită. Cine spune că are oferte concrete pentru jucători în această perioadă pre-mercato? Nu există oferte în această perioadă.

Era foarte trist. Avea așteptări. Era un campionat european. Este un jucător care are un orgoliu puternic și o personalitate puternică. Nu se exteriorizează. El se va pune pe picioare pentru a ne duce în Europa.

Am avut o astfel de problemă când Ivan știa că va fi la națională și chiar în ziua meciului cu FCSB s-a anunțat lotul și Ivan nu a fost acolo. Din acel moment a fost cel mai slab jucător din teren. Ne asumăm. Suntem în această competiție, ne asumăm riscurile. Mitriță e bărbat și va trece mai departe. Aștept suporterii să îl încurajeze”, a spus Mihai Rotaru la fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare