OFICIAL | Petrolul și-a prezentat primul transfer, după venirea lui Mehmet Topal! Mutare de la o rivală din România

Petrolul are planuri mari pentru noul sezon, iar ploieștenii au făcut primele mutări din această vară.

Alexandru Mateiu a semnat cu Petrolul

După venirea investitorilor turci și numirea lui Mehmet Topal în funcția de antrenor, Petrolul și-a prezentat și primul transfer. Este vorba despre Alexandru Mateiu, fotbalistul care s-a despărțit de Universitatea Craiova zilele trecute.

După 10 ani la Craiova, Mateiu a semnat pe doi ani cu Petrolul.

Bine ai venit, Alexandru Mateiu! FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Alexandru Mateiu, cel care a semnat un angajament pe doi ani cu clubul nostru! 

În vârstă de 34 de ani, Mateiu evoluează pe postul de mijlocaș. A început fotbalul la FC Brașov, echipă cu care a câștigat liga secundă în sezonul 2007/2008, iar ultimii  10 ani i-a petrecut la Universitatea Craiova, unde a cucerit 2 Cupe și o Supercupă a României. 

Îți dorim mult succes și multe realizări în haita lupilor galbeni!
„, a transmis Petrolul.

Mehmet Topal: „În trei ani vrem să luăm campionatul”

La conferința de presă din momentul prezentării oficiale, Mehmet Topal a anunțat ce obiective are la Petrolul. Antrenorul turc vrea să obțină o clasare cât mai bună în următorul sezon, iar până la finalul contractului visează să cucerească titlul de campion cu formația prahoveană.

O să facem o echipă care aleargă mult, cu o tactică bună. Aceasta este strategia mea. Contractul meu este de 3 ani. Obiectivul meu este să prindem locurile de sus și în trei ani vrem să luăm campionatul.

Eu nu am lucrat niciodata fără un obiectiv. O să ajungem la un nivel bun în perioada următoare. Aici vreau reacție din partea jucătorilor. Noi o facem tot posibilul să facem totul bine. Am încredere că o să ne îndeplinim obiectivele„, a spus Mehmet Topal.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare