OFICIAL | Ovidiu Popescu a plecat de la FCSB! Primul jucător la care renunță Gigi Becali

Luni, 20 mai, FCSB a anunțat despărțirea de Ovidiu Popescu (30 de ani), după 8 ani petrecuți la formația roș-albastră.

Ovidiu Popescu a plecat de la FCSB

La doar o zi după ultimul meci al sezonului, FCSB a anunțat plecarea lui Ovidiu Popescu. Fotbalistul se afla la final de contract și nu a putut ajunge la un acord de prelungire cu Gigi Becali, astfel că a fost nevoit să părăsească echipa.

Așa cum a anunțat Gigi Becali, Ovidiu Popescu urmează să semneze cu Universitatea Cluj.

Ovidiu Popescu a ajuns la finalul contractului care îl lega de clubul nostru.

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani ne părăsește după 8 sezoane, în care a adunat 248 de partide în toate competițiile, 6 goluri și 13 pase de gol. De asemenea, acesta și-a trecut în palmares titlul de campion al României în acest sezon, respectiv Cupa României în 2020.

Clubul nostru îi mulțumește pentru devotamentul arătat în toți acești ani și îi urează mult succes în continuare!„, a transmis FCSB.

Cel supranumit în trecut „Lampard” de către Gigi Becali a evoluat în 248 de meciuri pentru FCSB și a marcat 6 goluri. De-a lungul timpului, acesta a fost folosit pe postul de mijlocaș central, inter, fundaș dreapta, fundaș stânga și fundaș central.

Gigi Becali a început „curățenia” la FCSB

Pentru a face o figură frumoasă în competiția „bogaților”, Gigi Becali pregătește mai multe transferuri importante. Totodată, afaceristul din Pipera vrea să renunțe și la anumiți fotbaliști, iar primul dintre ei a fost Ovidiu Popescu, cel care va semna cu Universitatea Cluj.

Ceilalți doi sunt Ionuț Panțîru și Eduard Radaslavescu, pe care FCSB vrea să-i împrumute din noul sezon. Gigi Becali a transmis că a început deja să creioneze lotul pentru sezonul viitor, iar aceștia nu fac parte din planurile sale.

„Pleacă Ovidiu Popescu, a semnat cu U Cluj, mai pleacă Panţîru, îl dăm împrumut. Nu mai avem jucători care să plece. Îl mai dăm împrumut şi pe Radaslavescu, eu am încredere în el, dar are nevoie de puţină coordonare, iar un an are nevoie să joace. Eu îmi fac echipă acum, anul acesta n-are unde să joace la noi” , a declarat Gigi Becali, potrivit Prima Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare