OFICIAL | New Dinamo! Alte cinci plecări anunțate de club

Dinamo a rămas în Superliga, iar oficialii clubului au început schimbările în masă și au anunțat noi plecări.

Cinci plecări din staff-ul lui Dinamo

Dinamo continuă să anunțe plecări din cadrul clubului, iar ultimii care au părăsit „corabia” sunt secunzii Marijo Tot, Iulian Mihăescu, Sorin Colceag, dar și medicii Constantin Covaciu și Dănuț Covaciu.

În completare, Dinamo a transmis și cine le va lua locul acestora, dar și cine sunt singurii supraviețuitori din staff-ul lui Zeljko Kopic.

„Le mulțumim pe această cale celor trei antrenori secunzi Marijo Tot, Iulian Mihăescu și Sorin Colceag pentru profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului, pentru atașamentul demonstrat față de club.

Au plecat tehnicieni experimentați, au venit antrenori tineri, licențiați, formați în Academia Dinamo, Victor Petcu de la U17 și Adrian Marcu de la U16.  Antrenorul de portari Alessandro Caparco, „preparatorii” Aleksa Boskovic și Mădălin Udrea, precum și medicul Haj Kanameh Talal au fost confirmați în funcții. 

Staff-ul medical a suferit modificări pentru noul sezon competițional. Îi mulțumim lui Constantin Covaciu, lui Dănuț Covaciu și suntem bucuroși să-i avem alături de noi pe maseurii Bogdan Ionescu, Alin Grosu și Andrei Brăteanu.

Lotul dinamoviștilor va avea din acest sezon un nutriționist, specializat în Spania, Javier Rodriguez Rocinau. Aceste schimbări în staff-ul tehnic și medical sunt doar primii pași pentru a forma o echipă competitivă, pentru a vorbi despre performanță la Dinamo”, a transmis Dinamo.

Dennis Politic rămâne la Dinamo

Dan Șucu îl dorește pe Dennis Politic la Rapid și-l ademenește cu un salariu important: 15.000 de euro pe lună, adică 180.000 de euro anual, dar fotbalistul a declarat că rămâne la Dinamo.

„Scurtă vacanța, dar benenfică. Cred că după un sezon destul de dificil din punct de vedere fizic și mental chiar aveam nevoie. Mă bucur că, deși a fost scurtă, am reușit să plec și să mă relaxez un pic.

Da, sunt aici, deci continui. Bineînțeles, sperăm ca sezonul acesta să fie mai bun decât cel trecut și de astăzi începem din nou munca. Abia am ajuns, deocamdată nu am văzut fețe noi. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu colegii și să văd ceva băieți noi aici.

Îmi propun să am un sezon mai bun decât precedentul, să terminăm mai sus, să nu se mai pună problema să ne batem la retrogradare și eu personal să am mai multe reușite și să rămân sănătos. Cu ajutorul lui Dumnezeu să prindem play-off-ul, de ce nu?”, a declarat Dennis Politic.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare