NEWS ALERT | Cristi Manea a plecat de la CFR! Pierdere uriașă pentru Dan Petrescu

Marți, 11 iunie, CFR a anunțat plecarea lui Cristi Manea, fotbalistul cu cinci titlu de campion alături de formația din Gruia.

Cristi Manea a refuzat prelungirea contractului cu CFR

Aflat la final de contract cu CFR, Cristi Manea a refuzat noua propunere a lui Ioan Varga, iar acest lucru i-a dăunat fotbalistului, care a evoluat puțin în ultima perioadă și a ratat inclusiv prezența la EURO 2024.

În cele din urmă, Manea și-a încheiat socotelile cu CFR, formație pentru care a evoluat în perioadele 2017 – 2019, respectiv 2020 – 2024.

Mulțumim pentru tot, Cristi Manea!  

Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu Cristian Manea după ce contractul său a ajuns la final.

Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist! Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre, Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului. În cei aproape 7 ani petrecuți alături de noi, Cristi a marcat 10 goluri și a semnat 12 pase decisive, obținând 5 titluri de Campion și două Supercupe cu CFR Cluj.

Cristi, îți suntem recunoscători pentru tot ce ai realizat alături de echipa noastră, pentru momentele și rezultatele de excepție, și îți dorim multă baftă în carieră
„, a transmis CFR.

Propuneri concrete din Bundesliga și Serie A”

Are deja pe masă două propuneri concrete din Germania și Italia. Sunt formații importante din prima jumătate a clasamentului. Nu discutăm de granzi gen Bayern Munchen, Leverkusen, Inter sau Milan, dar sunt cluburi foarte cunoscute și respectate.

Băiatul a fost foarte entuziasmat când unul dintre conducătorii care girează în prezent negocierile i-a spus că-l monitorizează de vreo trei ani. Și că abia aștepta momentul pentru a-l prinde liber în vederea unei oferte serioase, cu șanse de concretizare în mercato”, spun surse apropiate fotbalistului.

El se află în continuare și pe lista lui Galatasaray, dar opțiunea de a merge în Turcia e una de plan secund în momentul de față.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare