Oferta Pro Tv pentru Radu Banciu despre care nu s-a știut. Prezentatorul Fotbal All Inclusive a refuzat trustul din Pache Protopopescu

Radu Banciu este omul care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Jurnalist cu state vechi în presa românească, prezentatorul emisiunii de la Prima TV, Fotbal All Inclusive s-a bucurat mereu de recunoaștere în media din Capitală.

Mai mult decât atât, trustul din Pache Protopopescu l-a ofertat la un moment dat, lucru puțin știut. Chiar Radu Banciu a dezvăluit acest lucru, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva vreme publicației Pagina de Media.

”Ştiu că la un moment dat îmi propusese cineva, lasă-mă să vorbim cu nu ştiu cine să facem genul ăsta de emisiune la Pro TV. Eu aveam relaţii foarte bune la Pro TV, am lucrat acolo. Ăia, saracii, au spus „suntem tentaţi”, dar nu ne permitem, că nu putem să avem responsabilitatea unor astfel de discuţii. ProTV e un post cuminte, nu exagerează. Nu îşi asumau riscul, bulversa structura intrinsecă a postului”, a dezvăluit jurnalistul.

Radu Banciu, acid după calificarea tricolorilor la Euro 2024

Radu Banciu este renumit pentru aciditatea cu care comentează subiectele din sportul românesc, și nu numai. În urmă cu ceva vreme, după ce naționala de fotbal a României s-a calificat la Euro 2024, jurnalistul a făcut câteva comentarii acide legate de prestația tricolorilor.

”La Euro nu câștigăm cu nimeni. Îți reamintesc că nici cu Albania n-am câștigat. Tata Puiu a pierdut atunci cu Albania la Euro 2016. La Campionatul European sigur nu batem pe nimeni pentru că acolo totuși nivelul e peste Andorra, Kosovo și Belarus.

Echipe peste care naționala României nu e în momentul de față. Nici peste Andorra, nici peste Kosovo, nici peste Belarus. Dar, prin circumstanțe favorabile, prin situația asta așa, se poate întâmpla într-o competiție, în niște preliminarii, să le devansezi, dar tu nu ești peste ele. Noi nu suntem peste Insulele Feroe.

Nu vom câștiga. Se va spune că este presiune, că sunt probleme de arbitraj. Campionatul European e în Germania. Nu e ceșcuța noastră de ceai Germania. O să se spună că a plouat prea tare la Dusseldorf.

Noi o să jucăm prin cele mai improbabile locuri, pe la Rostock, pe la cele mai slabe stadioane. Nu ajungem noi la Munchen. Nu batem pe nimeni. Orice adversar am avea, totuși e o echipă calificată la Euro, deci n-ai cum s-o bați”, a spus Radu Banciu în cadrul unui podcast

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare