O nouă televiziune din România va transmite Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Anunțul oficial a fost făcut deja

Motive de bucurie pentru iubitorii Jocurile Olimpice. Românii vor avea la dispoziţie o nouă platformă pe care să urmărească marea competiţie de la Paris, din vara lui 2024.

Warner Bros. Discovery (Nasdaq: WBD) a anunțat că Max, serviciul său îmbunătățit de streaming, va fi lansat în primele țări europene, inclusiv la noi, pe 21 mai.

Max transmite integral JO Paris 2024

Conform administratilor platformei, Max va fi singurul loc în care Jocurile Olimpice Paris 2024 se vor putea urmări integral în România și în toate cele 25 de țări în care Max va fi disponibil.

Fiecare moment live al Jocurilor Olimpice va fi inclus în toate opțiunile de abonament, astfel încât fiecare abonat Max va avea acces complet la cea mai mare competiție sportivă din lume.

Pe 21 mai, Max va fi disponibil în țările nordice, în Iberia și în Europa Centrală și de Est: România, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Bulgaria, Croația, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina și Macedonia de Nord.

„Max este platforma de streaming a Warner Bros. Discovery și duce mai departe moștenirea noastră îndelungată din Europa, reunind o gamă incredibilă de divertisment a platformelor și televiziunilor noastre, toate într-un singur loc.

Conținutul de neegalat pe care o să îl avem pe Max – de la “Casa Dragonului” la Jocurile Olimpice Paris 2024 și multe altele – permite ca, indiferent de starea de spirit sau de ocazie, Max să fie destinația pentru orice preferință, oricând„, a anunţat JB Perrette, CEO & President of Global Streaming & Games la Warner Bros. Discovery.

Ce mai include oferta Max

Max, serviciul îmbunătățit de streaming al celor de la Warner Bros. Discovery, vine şi cu o nouă listă de Max Originals care are la bază personaje populare ale Warner Bros.

Astfel, va ajunge pe Max, inclusiv “The Penguin“ și “Welcome to Derry“ (varianta “IT“ a lui Stephen King), “Eastern Gate” – un thriller polonez cu spioni și multe altele.

Max va aduce, de asemenea, filme din biblioteca extinsă a Warner Bros., inclusiv franciza “Harry Potter“, “The Matrix“, “The Dark Knight“ și “The Lord of the Rings“, precum și emisiuni care au o bază mare de fani, precum “90 Day Fiancé“, “Gold Rush“ și “Fixer Upper“ din portofoliul Discovery.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare