O altă despărțire neașteptată la Dinamo! Oficialii nu au mai vrut să-i prelungească contractul

În această vară, Dinamo s-a despărțit de nu mai puțin de 11 jucători, însă, totul nu se termină aici. Ajuns la 35 de ani, Gabriel Moura se pregătește de despărțirea cu gruparea „alb-roșie”.

Dinamo, poveste încheiată pentru Gabriel Moura

În ultimele două sezoane, Gabriel Moura a fost unul dintre jucătorii de bază al dinamoviștilor. Acesta a fost alături de „câini” atât în liga secundă, cât și în prima ligă.

Potrivit Fanatik, brazilianul, care are 94 de meciuri, fiind al doilea străin ca număr de prezențe din istoria lui Dinamo, va pleca de la echipă.

Formația alb-roșie vrea să facă o restructurare masivă a lotului, iar 11 jucători au plecat din curtea lui Dinamo. Până în acest moment, „câinii” au semnat jucători precum Adrian Caragea, Cătălin Cîrjan și Alexandru Roșca. Din transferurile făcute, ne putem da seama că Zeljko Kopic a gândit o altă strategie pentru sezonul viitor. Acesta se bazează pe jucători tineri români, care au fost crescuți în străinătate.

 Contractul lui Moura cu Dinamo expiră la finalul acestei luni, iar conducerea a decis să nu-i mai prelungească înțelegerea. Apărătorul dreapta a fost aproape să plece și la finalul sezonului trecut, fiind tentat să revină acasă, alături de familie, însă a mai continuat încă un sezon în primul eșalon din România.

Dinamo s-a distrat în primul amical al verii și s-a impus cu 8-0

Dinamo a disputat primul meci amical al verii în deplasare în compania celor de la CSO Olimpic Zărnești, formație de Liga 3, iar „câinii” lui Zeljko Kopic nu au întâmpinat vreo problemă, așa cum era de așteptat, și s-au impus la scor, cu 8-0.

Golurile echipei din „Ștefan cel Mare” au fost marcate de Deniz Giafer, nou-venitul Cătălin Cîrjan, Andrei Florescu, cel care a semnat un hattrick, Adrian Caragea, de asemenea un jucător care a semnat recent cu gruparea alb-roșie, Valentin Borcea și Cristian Licsandru, un mijlocaș în vârstă de 21 de ani crescut de Petrolul, care a fost adus la gruparea alb-roșie în luna aprilie de la Tunari la dorința administratorului special Andrei Nicolescu și care însă nu a bifat vreun minut până în prezent la echipa mare, dar a fost luat acum de Kopic în acest cantonament din județul Brașov.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare