Nu face parte din lotul României, dar visează să joace la EURO 2024! Decizia luată de fotbalist

Edi Iordănescu a convocat 26 de fotbaliști pentru turneul final din Germania, însă pe această listă nu s-a regăsit și Vladimir Screciu, o prezență constantă în mandatul actualului selecționer.

Vladimir Screciu a plecat în Spania pentru recuperare

Screciu nu a putut merge la EURO 2024 din cauza unei accidentări suferite în finalul sezonului la Universitatea Craiova. Fotbalistul a suferit o microruptură fibrilară, care mai apoi a recidivat și nu l-a lăsat astfel să fie apt pentru turneul final din Germania.

Vladimir Screciu poate evolua, totuși, pentru naționala României, doar în cazul în care prima reprezentativă va ieși din grupe și va intra în fazele eliminatorii. Până atunci, fotbalistul a mers la o clinică din Madrid pentru a se pune la punct.

Gata vacanţa, pentru mine s-a terminat puţin mai repede. Mă duc la Madrid, la o clinică. Pe timpul perioadei de cantonament vreau să mă refac acolo, să fiu 100%. O să stau două săptămâni acolo şi poate o să mai prind ceva cu echipa.

Îmi pare rău că nu sunt cu ei, dar le doresc multă baftă şi sper să facă tot ce e mai bun. Ne-am îndeplinit un obiectiv şi mă bucur că am făcut şi eu parte din acel grup. Sper să fie totul bine şi să iasă din grupe.

Primul meci e foarte important. După primul meci poţi să îţi dai seama ce vrei să faci cu adevărat. Băieţii ştiu asta foarte bine şi ştiu că primul meci e foarte important, împotriva Ucrainei.

Meciul cu Belgia ar fi fost de vis. Am fost acolo şi chiar îmi doream să joc, să pot să îmi iau o revanşă. Sper să ne calificăm şi după rămâne de văzut ce şi cum”, a declarat Vladimir Screciu.

Nicușor Bancu a ieșit șchiopătând de la ultimul antrenament

După ce Denis Alibec și Andrei Burcă au acuzat probleme medicale și nu au făcut toate antrenamentele de când s-au alăturat lotului, acum, Edi Iordănescu se confruntă cu o altă problemă. Potrivit Fanatik, Nicușor Bancu a avut anumite dureri și a ieșit șchiopătând de la ultimul antrenament făcut la Wurzburg.

Staff-ul lui Edi Iordănescu speră ca Nicușor Bancu să fie apt pentru meciul cu Ucraina. Selecționerul îl mai are pentru acea zonă a terenului pe Deian Sorescu, cel care a venit și el accidentat de la echipa de club și a avut nevoie de câteva zile de repaus pentru a-și reveni.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare